d_dora 14.05.10, 21:35 flig.ovh.org/alle_dom/aukcje_foto/4pom_kwiat.jpg" border="0" alt="https://flig.ovh.org/alle_dom/aukcje_foto/4pom_kwiat.jpg"> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_dora Re: macie taka "kieszen"wisząca do szafy? 14.05.10, 21:36 chyba się nie wkleiło więc wstawiam link z allegro bo ja chyba nie radze sobie z tymi zdjęciami www.allegro.pl/item1016347930_kieszen_wiszaca_materialowa_do_szafy_na_ubrania.html Odpowiedz Link
olinka20 Re: macie taka "kieszen"wisząca do szafy? 14.05.10, 21:43 Macie, ale z ikei. Co prawda nie w szafie, ale wisi sobie. Cos chcesz wiedzieć dokladnie? Odpowiedz Link
doral2 Re: macie taka "kieszen"wisząca do szafy? 14.05.10, 21:45 hmm... chyba dużo w taką kieszeń nie włożysz, mam wrażenie że będzie się wyginać.. a w temacie - mam dużą garderobę, więc takie cuś mi kompletnie do niczego. Odpowiedz Link
jkk74 Re: macie taka "kieszen"wisząca do szafy? 14.05.10, 21:45 mam coś w tym stylu tyle że na buty (jest węższa i ma chyba więcej poziomów), u mnie się sprawdza... klapeczki, sandałki to trzymam trzy w jednej przegródce, pantofle raczej pojedyncze pary... Odpowiedz Link
d_dora olinka 14.05.10, 21:49 no własnie chciałam zapytać czy tam naprawdę można cos włożyc?nie chcę zaraz pakować nie wiadomo ile ale mam wrażenie że nawet jeśli to usztywniane to zbyt wielu rzeczy nie połozy się na kazdą półkę Odpowiedz Link
schiraz Re: olinka 14.05.10, 21:57 Można, można, aktualnie w biedronce są takie same po 3,99 więc chyba bardziej się opłaca. Ja mam taką mniejszą, trzymam w niej kolekcję czapek z daszkiem młodego, bo on zmienia co chwila. W każdej mieści się po kilka czapek, nie wygina się, ja ci radzę, zajrzyj do Biedronki, wzory te same, a cena niewygórowana, są różne, i wiszące i pokrowce na ubrania, na garnitury, wszystkie po 3,99. Odpowiedz Link
d_dora dzięki schiraz 14.05.10, 22:15 w takim razie jutro ide do biedronki.mi przydałoby sie cos takiego choćby na koszulki które mam ułozone w stosach i zawsze jak cos wyciągam to wszystko leci. albo na rzeczy młodej-te sa lekkie więc chyba dadzą radę Odpowiedz Link
olinka20 Re: olinka 14.05.10, 21:57 Ja tam trzymam chusty na szyje, troszkę ich mam torebki kopertówki liczba sztuk 3 albo 5, jakie pierdółki, zimą czapki, szaliki, rekawiczki. Za duzo nie włozysz, ale generalnie fajna rzecz, bo tzw rzeczy szybkiego reagowania mozesz tam schować. Jak do szafy to np krawaty, paski, szale, male torebeczki. Jak masz blisko ikee obok siebie to jedz sobie na zywo obejrzyj. Odpowiedz Link
elske Re: olinka 14.05.10, 22:40 Mam takie usztywnione , w szafie wisi.Nawet ma dwie szuflady. Odpowiedz Link
solejrolia Re: macie taka "kieszen"wisząca do szafy? 14.05.10, 22:40 mam coś takiego, nic się nie zdeformowało, nic się nie wygina, a służy od 9lat. aktualnie jest w szafie córki, na jednej półce trzymam gatki, na drugiej- rajtki, na trzeciej- skarpetki, ogólnie wszystko to, co ludzie trzymają w szufladach, których organicznie nie znoszę, bo w szufladach nie potrafię utrzymać porządku, a na półkach, i owszem. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: macie taka "kieszen"wisząca do szafy? 15.05.10, 11:31 nie polecam,bo sie ,,półeczki '' wyginaja w litere U ,no chyba ,ze do na prawde lekkich rzeczy.ja miałam własnie do koszulek i niestety nie zdało egzaminu Odpowiedz Link
gagunia Re: macie taka "kieszen"wisząca do szafy? 15.05.10, 16:40 Ja mam takie dwie na buty. Nic się nie wygina. Są z mocnego płótna i z przodu mają wszyte w listwę jakieś twarde usztywnienie, które zapobiega wyginaniu. Musiałabym złamać to coś w środku, żeby się półka wygięła. Odpowiedz Link
mamaivcia Re: macie taka "kieszen"wisząca do szafy? 15.05.10, 17:17 nie mam, ale mam takie siatki wiszące na zabawki, liczy się? bo one ciągle spadają ;P jak się je przeciąży Odpowiedz Link
pabia_a Re: macie taka "kieszen"wisząca do szafy? 16.05.10, 10:19 mam, zakupione w ikei, dłuższe i węższe, na buty Odpowiedz Link