exotique 17.05.10, 11:35 w ciazy? chyba francowata 8ka mi sie wychyla, i sie zastanawiam... bo rosnac jej nie moge pozwolic-bo mi jedynke wywali i bede glupio wygladac z jedna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: da sie usunac zeba 17.05.10, 11:37 da się. jeno powiedz wyrwizębowi żeś f cionży Odpowiedz Link
pulcino3 Re: da sie usunac zeba 17.05.10, 11:45 Wyrwania zęba ciężarnej mało kto to się podejmie Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: da sie usunac zeba 17.05.10, 12:06 A to czemu? Mi dali tylko jakies inne znieczulenie niz zwykle. Odpowiedz Link
grave_digger Re: da sie usunac zeba 17.05.10, 12:23 a da się. przyrodnia usuwała. ale ci współczuję. dentysty się nie boję, ale fakt wyrywania zęba sprawia, że mdleję jak się czujesz exo? nie słabniesz już? Odpowiedz Link
exotique Re: da sie usunac zeba 17.05.10, 12:45 ja sie nie boje, mam zajebista dentystke (niestety w PL) i jak mi pierwsza 8ke usuwala to nie wiedzialam nawet kiedy i jak. a czuje sie jak zwykle plus zabkowanie malej i 4h snu na dobe plus zapalenie zatok. leczone inhalacjami i homeopatia co oczywiscie gowno daje, ale mam barana a nie lekarza i chyba go zmienie. bo on i bez ciazy mnie wkurwia Odpowiedz Link
grave_digger Re: da sie usunac zeba 17.05.10, 13:13 "ak mi pierwsza 8ke > usuwala to nie wiedzialam nawet kiedy i jak. " o mów do mnie tak jeszcze, to może się w końcu przełamię. póki co, chyba musieli by mnie uśpić zmiany są dobre w życiu, więc zmieniaj barana lekarza. co do homeopatii przeca to nie medycyna. to nie działa daj 'normalne' leki. Odpowiedz Link
exotique Re: da sie usunac zeba 17.05.10, 13:24 on mi normalnych nie przepisze, bo raz zem w ciazy-a dwa i glownie-mam uczulenie na penicyline- zatem zostaja mu TRZY antybiotyki do wyboru. a pic polega na tym, ze na kazdy mam ryzyko wystapienia uczulenia jakies 30proc. wiec lepiej inhalacje zalecic Odpowiedz Link
grave_digger Re: da sie usunac zeba 17.05.10, 13:39 aa ,że to dla ciebie, myślałam, że dzidzia. no dobrze, to już rozumiem. znaczy niedobrze, więc zdrowiej szybko! Odpowiedz Link
karra-mia Re: da sie usunac zeba 17.05.10, 12:24 chyba o ryzyko krwotoku chodzi... nie wiem, bo ja ostatnio naprawiałam uzębienie tylko, ale znieczulenie normalnie dostałam, więc z tym nie ma problemu. Musisz powiedzieć, ześ w ciązy i chyba raczej lepiej to zrobić póxniej niż wcześniej. Odpowiedz Link