magiczna_marta 20.05.10, 14:44 Gamon sie wzial i zjebal!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Przy dwojce dzieci i kocie czeka mnie fantastyczne zycie bez niego do czasu az sie dorobie nowego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamacsw Re: Odkurzacz 20.05.10, 14:46 no i dobrze, masz mniej roboty, nie musisz odkurzać, będziesz miała persko- spożywcze dywany a do tego spokój, żadnego uuuuuu. ja swój też zepsuję Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Odkurzacz 20.05.10, 14:56 Problem w tym ze ja w jednym -pokoju mam panele i brak dywanu, w drugim pokoju wykladzine "baranka". Jak pojde do pracy to sobie za pierwsze pieniadze kupie- czyli za minimum 3 miesiace... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Odkurzacz 20.05.10, 14:52 wspołczuję. Mi też się kiedyś popsuł (znaczy się puścił dymka i zdechł ) w najmniej odpowiednim momencie. Kurde, nie mam 2 bo bym ci jeden oddała. A może jaka magielka ma na zbyciu jakiś? Odpowiedz Link
pulcino3 Re: Odkurzacz 20.05.10, 16:56 nie mam odkurzacza wcale, ale mam dwie deski do prasowania, kcesz? nie mam dywanów, same panele i kafelki, jako idealna pani domu zamiatam i myję, odkurzacz mi nie potrzebny Odpowiedz Link
doral2 Re: Odkurzacz 20.05.10, 18:25 masakra, że też te sprzęty zawsze się psują jak człek kasy nie ma Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Odkurzacz 21.05.10, 14:09 Wypluj te slowa bo jak mi sie cos popsuje jeszcze to Cie udusze. Odpowiedz Link