cudko1 26.05.10, 13:20 UDAŁO SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziękuje wsyztskim świętościom i wam bozzzsze ręcę mi latają ze szczęścia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: POMOGŁYŚCIE POMOGŁYŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.10, 14:46 ale teraz też się nie pochwalisz w czym ci pomogłyśmy? Odpowiedz Link
medussa7 Re: POMOGŁYŚCIE POMOGŁYŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.10, 14:51 No właśnie, teraz to mozesz już powiedzieć. I powiem szczerze, ze też myślałam Cudaku o Tobie Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: POMOGŁYŚCIE POMOGŁYŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.10, 14:57 heheh ja tam obstawiam ,ze chodziło o ZI Odpowiedz Link
cudko1 Re: POMOGŁYŚCIE POMOGŁYŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.10, 20:31 bry aż tak źle ze mną nie jest jezeli chodzi o ZI, przepraszam Was kochane, ja serio nie mogę/ nie powinnAM pisac o tym na forum, ALE musiecie wiedziec że to serio nie była żadna glupota ale poważna realna sprawa, na szczęście dzisiejsza wiadomosc i zdarzenie to pierwszy krok ku dobremu i jeszcze raz wam dziękuje, serio wierze ze to pomogło również Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: POMOGŁYŚCIE POMOGŁYŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.10, 20:32 [i]super!!! Odpowiedz Link
doral2 Re: POMOGŁYŚCIE POMOGŁYŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.10, 20:36 nie załapałam się na kciuczenie, ale i tak gratulacje Odpowiedz Link