marysienka44 30.05.10, 15:31 Dlaczego nie mogę wejść na babiniec ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotka.zielonooka Re: annabetka !!! 30.05.10, 16:19 Ja tez nie moge ale uznałam ze to pokłosie mojej wypowiedzi o zębach latorosli annabetki. Wiec uznałam ze to wynik wyrażenia własnego zdania. Jestem zaskoczona ze i Wy nie mozecie ... Odpowiedz Link
serei Re: annabetka !!! 30.05.10, 16:23 Wy też? a ja myślałam, że ja wyleciałam i gorączkowo sobie usiłowałam przypomniec za co! Annabetka co się dzieje? stało się coś? Odpowiedz Link
kama_msz Re: annabetka !!! 30.05.10, 18:16 o, widzę, że jest nas więcej ja nawet pisałam, żeby się upewnić, czy mnie wyrzucono, czy forum świruje, ale chyba to drugie, skoro jest nas tyle. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: annabetka !!! 30.05.10, 18:22 wiecie co,spoko ja rozumiem porzadek na forum itd.raz juz była lista robiona i to całkiem niedawno.i teraz znowu lista,to juz jest mało zabawne.ja tam nie lubie jak sie ze mnie głupka robi i kaze co tydzień zgłaszac obecnosc rozumiem raz na miesiac czy 2 ale nie stale Odpowiedz Link
mariolka55 Re: annabetka !!! 30.05.10, 19:21 heh nie ma i mnie cóż,że tak powiem dziwna sprawa Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: annabetka !!! 30.05.10, 20:48 Ja zyje w błogiej nieswiadomosci istnienia jakiejkolwiek " listy ". Moze i dobrze bo nie mam zamiaru co 2 tyg sie "meldować" Odpowiedz Link
annabetka Re: annabetka !!! 30.05.10, 22:09 kotka.zielonooka napisała: > Ja tez nie moge ale uznałam ze to pokłosie mojej wypowiedzi o zębach latorosli > annabetki. > Wiec uznałam ze to wynik wyrażenia własnego zdania. Jestem zaskoczona ze i Wy > nie mozecie ... Kotka daj na looz widać ,że mnie nie znasz jeśli sądzisz ,że zemściłam się za jakąś tam Twoją opinię Jesteś na liście z powrotem.Jak nie da się zalogować to wyloguj się i jeszcze raz zaloguj ,jak nic nie da to napisz na gazetowy,będę dalej Was przywracała kurrrwaaaa ja to mam szczęście Odpowiedz Link
annabetka Re: annabetka !!! 30.05.10, 20:58 Laski nie dorabiajcie teorii Mały wypadek się zdarzył Już poprzyjmowałam spowrotem zgłoszenia ,które dostałam na pocztę-piszcie jeszcze te które usunięte zostały ,już mam kompa włączonego będę przyjmować od nowa.Sorry Odpowiedz Link
annabetka Jeszcze raz! 30.05.10, 21:12 Podopisywałam do forum tu piszące i nie zgłoszone,sorry! wynikł mały problem i nie będę się tłumaczyć tu o co kaman.Te co jeszcze się nie mogą zalogować na babińcu,a chcą to zgłaszać się albo na pocztę albo tuu! Przepraszam Was za to zamieszanie. Odpowiedz Link
annabetka Re: annabetka !!! 30.05.10, 21:25 halkatia napisała: > Anna ja nadal nie mogę wejsc... Halka jesteś na liście! Musisz się wylogować i zalogować ponownie,no sorry Też wkurwiona już jestem-chyba sama na siebie powinnam być ale to szczegół Jesteś Halka na liście.Reszta też.Zaraz odnajdę listę obecnych sprzed awarii i podopisuję resztę,bez względu na zgłoszenia czy nie... Odpowiedz Link