exotique 14.06.10, 09:44 i juz mi sie nogi trzesa. mam cykora nooo wsparcia mi trzeba i to juz teraz zaraz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: ide jutro na USG 14.06.10, 09:45 idź się prześpij a ja cię będę wirtualnie wspierać Odpowiedz Link
ez-aw Re: ide jutro na USG 14.06.10, 10:23 Mnie Usg zawsze uspokajało, czego i Tobie życzę. Więc bądź dobrej myśli i idź spać Odpowiedz Link
exotique Re: ide jutro na USG 14.06.10, 11:13 no mnie tez ma uspokoic, tyle ze im blizej do niego tym ja bardziej podminowana. Odpowiedz Link
doral2 Re: ide jutro na USG 15.06.10, 16:24 jeszcze nie wróciła?? kurde, no! pazury zeżremy Odpowiedz Link
exotique Re: ide jutro na USG 15.06.10, 16:27 JUZ dziec piekny, zdrowy, parametry ok. krecilo sie jak wsciekle, ja sie splakalam jak mala kazia, widzialam w 4d (w poprzedniej dopiero na polowkowym) no i najwazniejsze, jest jedna sztuka do soboty czekam na wyniki z testu potrojnego. kamien z serca, i teraz tylko rzucic palenie. albo b. mocno ograniczyc Odpowiedz Link
ez-aw Re: ide jutro na USG 15.06.10, 16:38 Super. Bardzo się ciesze że jest jedno i do tego zdrowe. I zostaw to palenie Odpowiedz Link
zales239 Re: ide jutro na USG 15.06.10, 16:43 hej koleżanko ale faje to ty już daaawno powinnaś rzucic gratki,że wsio ok Odpowiedz Link
grave_digger Re: ide jutro na USG 15.06.10, 17:36 eee to ty palisz? a rzygańsko ci nie pomogło rzucić? Odpowiedz Link
exotique Re: ide jutro na USG 15.06.10, 17:58 Grave dziwne, ale fajki mi hamuja mdlosci. teraz je zazeram, bo skoro sie mam odzwyczajac od petow to zaczynam od razu. lodowka za 3h bedzie chyba pusta- nawet zarowke wciagne Odpowiedz Link
grave_digger Re: ide jutro na USG 15.06.10, 18:31 lepiej, żebyś żarła niż paliła. potem będziemy się razem odchudzać Odpowiedz Link
exotique Re: ide jutro na USG 15.06.10, 21:55 Moge zrec przytylam od poczatku jakies 800 gram, wiec poszaleje a gubic moge pozniej, czemu nie :d Odpowiedz Link
babowa Re: ide jutro na USG 15.06.10, 22:41 jednoo? naprawde? moze jedno z jednej strony a drugie z drugiej? no zawiedziona jestem a juz na chrzestna sie szykowałam e tam a siusiak był? Odpowiedz Link
pola.cocci Re: ide jutro na USG 16.06.10, 15:48 no to super, gratulacje znow odnosnie palenia - ksiazke se kup co to cuda czyni i rzuca palenie za ciebie (na forum sie dowiedzialam), ja mialam kupic kolezance, ale coraz bardziej mnie denerwuje, wiec sie wstrzymalam a wiadomo co bedzie? (podobno teraz tak wczesnie juz mowia)? masz jakas preferencje? Odpowiedz Link