loolipop 27.06.10, 19:30 mrówki mam w całym ogrodzie i to te wielkie czerwone, maja takie wielki mrowiska co ja mam robić? nawt dzieciaka na sekunde zostawić w piaskownicy nie moge. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotka.zielonooka Re: pomocy!!! 27.06.10, 20:08 mrówka tez człowiek i gdzies biegac musi a co do odstraszania mozna kupic odpowiednie preparaty w sklepach ... Odpowiedz Link
doral2 Re: pomocy!!! 27.06.10, 20:23 w castoramie za parę zloty kupisz, rozpuszcza si w wodzie i polewa mrowiska. działa, bo sprawdzała Odpowiedz Link
pulcino3 Re: pomocy!!! 27.06.10, 21:00 gdzies słyszałam, że niby proszek do pieczenia odstrasza?/unicestwia? mrówki ale nie wiem czy to prawda nie mam ani ogródka ani mrówek Odpowiedz Link
mearuless Re: pomocy!!! 27.06.10, 21:35 lolka kobieto odezwij sie do mnie na priv ************************************************************** W życiu najczęstsze są dwie sytuacje: albo coś spieprzyłeś, albo ktoś kazał ci spieprzać... Odpowiedz Link
foczkaka Re: pomocy!!! 27.06.10, 22:39 tak na szybko cokolwiek w płynie zeby potopić dziadostwo. wrzątek z czajnika, woda w spryskiwaczu, cokolwiek. potem proszek do pieczenia/mąka/sól. A potem kup preparat antymrówkowy jakis. Odpowiedz Link
bei Re: pomocy!!! 27.06.10, 23:15 CYNAMON:0- popudruj meijsca, w których nie chcesz mrowek widziec. Wejdź na forum ogrodnicze- ogrod i rosliny domowe, albo poradniczek ogrodniczek, pogooglaj- jest mnowstwo sposobów Odpowiedz Link