14.10.10, 12:23
- aparat mam
- dziecko spakowane
- pomysł jak wedrzeć się do toalet jest
Życzcie powodzenia wink
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: Jadę... 14.10.10, 12:30
      tylko czy oni ci pozwolą skorzystać nieodpłatnie z toalety bez konsumpcji? suspicious No chyba, że na pifko jedziesz big_grin
    • karra-mia Re: Jadę... 14.10.10, 12:34
      a janie w temacie, a gdze jedziesz, po co ci aparat i o co chodzi z ta toaletą?
      • olinka20 Re: Jadę... 14.10.10, 12:39
        Cos mi sie kojarzy, ze Exo prosiła o sfocenie toalet w konkretnych knajpach na Nowym Swiecie.
        Ta to ma pomysłybig_grin
        • karra-mia Re: Jadę... 14.10.10, 12:51
          aaaaa tak czytałamsmile
          no to Marta powodzenia i kop w dupę na szczęsciesuspicious
      • attiya Re: Jadę... 15.10.10, 07:07
        no właśnie, gdzie jedziesz, bo przez moment na porodówkę wysyłałam cię big_grin
        i jak było?
        albo jak tam teraz?
    • exotique Re: Jadę... 14.10.10, 15:02
      HEHE
      czekamy na sporawozdanie big_grin
      matce z dzieckiem nie powinni odmowic nie?
      a pifffko tam kurewsko drogie nawet na waw-skie warunki.
      zarcie za to przepyszne big_grin
      • sewa.49 Re: Jadę... 14.10.10, 17:01
        Magiczna w Mate Hari sie zabawi big_grin No ale czego sie nie robi dla kobiety w ciazy wink
        Exo czy Wy tam w tej Szwajcarni ladnych toalet nie macie ? Musisz, az z Warszawy kopiowac?
        • exotique Re: Jadę... 14.10.10, 18:05
          Sewa, nie ma, tu sa tzw tea roomy- wygladaja jak mleczne bary za komuny.
          niby moglabym sie do wielkiego miasta trzasnac i poszukac- ale uziemiona jestem na amen- wiec kombinuje jak moge big_grin

Magiczna, utopili Cie tam w tych kibelkach?
    • edycja_kopiuj_wklej Re: Jadę... 15.10.10, 07:56
      Wyglada na to, ze magiczna zamkneli na 24h za usilowanie wdarcia sie do toalety z uzyciem sily lub podstepu smile
      • magiczna_marta Re: Jadę... 15.10.10, 09:57
        Jezdem, żyję, foty mam, tylko że gościa miałam wczoraj wieczorem i dziś rano tongue_out no i nie miałam jak do kompa usiąść (no zajęta byłam po prostu).

Exo- KOM zamknięty od 3 miesięcy podobno, na Nowym Świecie walnęłam ściemę że muszę pieluchę dziecku zmienić i czy mogę no i sesja wykonana bez problemów.
        Foty wyślę dziś wieczorem, bo teraz muszę wybyć z domu i nie wiem kiedy wrócę (tzn wrócę dziś ale nie wiem o której, no i być może znów gościa na noc będę miała).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka