magiczna_marta 14.10.10, 12:23 - aparat mam - dziecko spakowane - pomysł jak wedrzeć się do toalet jest Życzcie powodzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Jadę... 14.10.10, 12:30 tylko czy oni ci pozwolą skorzystać nieodpłatnie z toalety bez konsumpcji? No chyba, że na pifko jedziesz Odpowiedz Link
karra-mia Re: Jadę... 14.10.10, 12:34 a janie w temacie, a gdze jedziesz, po co ci aparat i o co chodzi z ta toaletą? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jadę... 14.10.10, 12:39 Cos mi sie kojarzy, ze Exo prosiła o sfocenie toalet w konkretnych knajpach na Nowym Swiecie. Ta to ma pomysły Odpowiedz Link
karra-mia Re: Jadę... 14.10.10, 12:51 aaaaa tak czytałam no to Marta powodzenia i kop w dupę na szczęscie Odpowiedz Link
attiya Re: Jadę... 15.10.10, 07:07 no właśnie, gdzie jedziesz, bo przez moment na porodówkę wysyłałam cię i jak było? albo jak tam teraz? Odpowiedz Link
exotique Re: Jadę... 14.10.10, 15:02 HEHE czekamy na sporawozdanie matce z dzieckiem nie powinni odmowic nie? a pifffko tam kurewsko drogie nawet na waw-skie warunki. zarcie za to przepyszne Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Jadę... 14.10.10, 17:01 Magiczna w Mate Hari sie zabawi No ale czego sie nie robi dla kobiety w ciazy Exo czy Wy tam w tej Szwajcarni ladnych toalet nie macie ? Musisz, az z Warszawy kopiowac? Odpowiedz Link
exotique Re: Jadę... 14.10.10, 18:05 Sewa, nie ma, tu sa tzw tea roomy- wygladaja jak mleczne bary za komuny. niby moglabym sie do wielkiego miasta trzasnac i poszukac- ale uziemiona jestem na amen- wiec kombinuje jak moge Magiczna, utopili Cie tam w tych kibelkach? Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: Jadę... 15.10.10, 07:56 Wyglada na to, ze magiczna zamkneli na 24h za usilowanie wdarcia sie do toalety z uzyciem sily lub podstepu Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Jadę... 15.10.10, 09:57 Jezdem, żyję, foty mam, tylko że gościa miałam wczoraj wieczorem i dziś rano no i nie miałam jak do kompa usiąść (no zajęta byłam po prostu). Exo- KOM zamknięty od 3 miesięcy podobno, na Nowym Świecie walnęłam ściemę że muszę pieluchę dziecku zmienić i czy mogę no i sesja wykonana bez problemów. Foty wyślę dziś wieczorem, bo teraz muszę wybyć z domu i nie wiem kiedy wrócę (tzn wrócę dziś ale nie wiem o której, no i być może znów gościa na noc będę miała). Odpowiedz Link