Dodaj do ulubionych

Kluzik-Rostkowska

08.11.10, 14:14
Dziewczyny ja nie pałam sympatią do PISu (delikatnie mówiąc) ale Kluzik-Rostkowska wydaje się, jest kobietą na poziomie. Biorąc pod uwagę fakt, że obecnie wszystkie partie jak dla mnie są po jednych pieniądzach to czy gdyby Kluzik założyła nową partię byłybyście w stanie ją poprzeć? Wiadomo, że zależy jaki byłby program partii, ale tak sobie myślę, że gdyby powstała taka partia, a na dodatek z przewagą kobiet, noo to kto wie.
Jakie jest Wasze zdanie?
Obserwuj wątek
    • prigi Re: Kluzik-Rostkowska 08.11.10, 16:22
      nie mam do niej nic, ale też nie pałam jakąś megasympatią do niej. i moich uczuć raczej nie zmieni sam fakt, że została wywalona przez szefa partii, której nie cierpię
    • exotique Re: Kluzik-Rostkowska 08.11.10, 17:39
      az sobie poczytam o niej i co sie stanelo- bo nie mam pojecia (tak, tak ignorancja zupelna polityczna od wyborow)
      • doral2 Re: Kluzik-Rostkowska 08.11.10, 17:55
        pani kluzik mnie ani grzębi ani zieje.
    • changeone Re: Kluzik-Rostkowska 08.11.10, 20:33
      No wiesz, z jakichś powodó jednak jest/była w tym PiSie, wiec symopatią raczej nie zapałam, bo poglądy musi mieć zbliżone...
      Ale jednak z całej partii, jest właśnie jedną z nielicznych do stolerowania a co ważniejsze do podyskutowania, bo jest mądrą kobietą.

A wyrzucenie Jej, to mam nadzieję jest to kolejny etap równi pochyłej w dół PiSu i Kaczyńskiego czy samounicestwiania się.
    • olinka20 Re: Kluzik-Rostkowska 08.11.10, 21:32
      JA pania zapamietałam z tego szalenczego przekonywania wyborcow, ze prezes znormalniał po katastrofie samolotu i juz nie pała do nikogo nienawiscią...
      A wszyscy widzimy jak sie zmienił...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka