olinka20 13.12.10, 19:00 Sobie nabyłam za całe 30 zł. Taki jak ma pani na blogu : fashionatka-darkmoon.blogspot.com/ I chlop powiedział, ze jak go włoze to on nigdzie ze mną nie idzie. Głupi jest, co nie? Przeciez to sliczny sweterek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Sweter w reniferki:D 13.12.10, 19:27 bo on zazdrości. na pewno marzy o czerwonym krawacie w reniferki Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Sweter w reniferki:D 13.12.10, 19:30 olinka20 napisała: > Głupi jest, co nie? Przeciez to sliczny sweterek Nooo, głupi A sweterek jest taki na czasie > Odpowiedz Link
doral2 Re: Sweter w reniferki:D 13.12.10, 19:44 ależ ta laska ma krzywe nogi..i zero pojęcia o pozowaniu. fotka zw spodniach haremowych jest tragiczna, jakby narobiła w pieluchę, w innych ciuchach też nie podkreśla walorów sylwetki ani nie tuszuje tego, co powinna ukryć. nie wiem, kto jej robi fotki, ale tez ma o tym blade pojęcie. wszystkie robione z dołu, co z automatu robi z niej bezkształtną breję. jedynie młodość jeszcze ja broni. ale to rzecz ulotna... Odpowiedz Link
kaamilka Re: Sweter w reniferki:D 14.12.10, 08:18 doral, to zupełnie naturalne, że tak piszesz, bo po prostu jesteś zazdrosna Odpowiedz Link
serei Re: Sweter w reniferki:D 14.12.10, 11:02 doral2 napisała: > ależ ta laska ma krzywe nogi..i zero pojęcia o pozowaniu. > fotka zw spodniach haremowych jest tragiczna, jakby narobiła w pieluchę, w inny > ch ciuchach też nie podkreśla walorów sylwetki ani nie tuszuje tego, co powinna > ukryć. > nie wiem, kto jej robi fotki, ale tez ma o tym blade pojęcie. wszystkie robione > z dołu, co z automatu robi z niej bezkształtną breję. > jedynie młodość jeszcze ja broni. > ale to rzecz ulotna... ale po co ten komentarz? post jest o swetrze w reniferki, a nie o nogach dziewczyny. Nie chce już pisać tradycyjnego "poprawisz sobie swoje samopoczucie?" ale chyba tak jest nie? Dziewczyna jest ładna i ma fajne pomysły, ja nawet nie zauważyłam żadnych krzywych nóg Odpowiedz Link
doral2 Re: Sweter w reniferki:D 14.12.10, 12:09 serei, bo miałam ochotę skomentować nogi tej laski. proste?? chyba zajebiście proste, co nie?? Odpowiedz Link
serei Re: Sweter w reniferki:D 14.12.10, 12:35 A ja wiele razy mam ochotę skomentować Twoje prostactwo i chamstwo a jednak się powstrzymuję, to nic trudnego, naucz się. Odpowiedz Link
doral2 Re: Sweter w reniferki:D 14.12.10, 18:48 serei napisała: > A ja wiele razy mam ochotę skomentować Twoje prostactwo i chamstwo a jednak się > powstrzymuję, to nic trudnego, naucz się..." ani mi się śni. ucz swoje dzieci. Odpowiedz Link
beata985 Re: Sweter w reniferki:D 13.12.10, 19:45 olinka ale to jest najnowszy hit lata...tfu....zimy Odpowiedz Link
olinka20 Re: Sweter w reniferki:D 13.12.10, 19:59 Czyli ja nie wiedziałam, a tu taką modna rzecz nabyłam ?? Cuda, panie, cuda. A za krawat w reniferki to chyba by mnie z chałupy pogonił. Albo, co gorsza, przestałby gotowac!! Odpowiedz Link
prigi Re: Sweter w reniferki:D 13.12.10, 20:06 to kup mu chociaż skarpetki albo majtki z reniferem. chociaż nie, poroże na majtkach może mu się źle skojarzyć i wtedy to na bank będziesz musiała sobie sama pichcić Odpowiedz Link
doral2 Re: Sweter w reniferki:D 13.12.10, 20:09 on musi mieć coś z reniferem!! musi i już!! Odpowiedz Link
olinka20 Re: Sweter w reniferki:D 13.12.10, 20:19 Wy naprawde chcecie, zeby on mi krzywdę zrobił?? Odpowiedz Link
mamolka1 I do kompletu 13.12.10, 20:30 takie sobie kup moda.allegro.pl/nowosc-fajne-figi-majtki-bawelnianetanio-losm-i1358216147.html jak się tak przyodziejesz to na pewno się zgodzi na krawat Odpowiedz Link
mamolka1 oraz dla niego 13.12.10, 20:32 moda.allegro.pl/bokserki-swiateczne-moraj-m-renifer-i1357736536.html z takim pięknym fochem Odpowiedz Link
mamolka1 kreacja na karnawał :) 13.12.10, 20:34 ale to już po bandzie moda.allegro.pl/profesjonalny-stroj-reklamowy-renifer-rudolf-i1366029475.html Odpowiedz Link
doral2 Re: Buhahahah 13.12.10, 20:51 a dziwisz się?? co to za kariera skończyć na męskich gaciach, he?? : Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Buhahahah 13.12.10, 20:58 Olinka mam , znalazłam coś extra specjalnie dla Twojego lubego proszzzzzzzę Odpowiedz Link
ez-aw Re: Ma juz fartuszek 13.12.10, 22:01 Gdzie ten fartuszek można kupić? Swojemu chłopu kupię Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Ma juz fartuszek 13.12.10, 22:17 Ez , tutaj : www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/fartuszek-mikolaj-z-reniferem-warszawa_1323939.html Odpowiedz Link
karra-mia Re: Sweter w reniferki:D 13.12.10, 20:35 kup mu pod choinkę taki sam i jak gdzieś pójdziecie, to nie będzie ci zazdrościł, bo tez będzie miał Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Sweter w reniferki:D 14.12.10, 18:21 Moj maz zalozyl kedys sweter z jeleniem i duzym porozem Biedny nie wiedzial co to w Polsce oznacza. Myslalam, ze go smiechem zabije Wstawil na ebey, ale nie poszedl Odpowiedz Link
alexandra74 Re: Sweter w reniferki:D 14.12.10, 12:44 a ja w sobotę kupiłam granatową sukienkę, równiez z motywem reniferowym. 59 zł kosztowała, pani sprzedała mi za 54, bo tyle mi zostalo po zakupach. Wyglądam super, wiec mój stary tylko sie zdziwił i zapytał: skąd masz te renifery? Odpowiedziaam, że z manekina Odpowiedz Link
to_wlasnie_cala_ja Re: Sweter w reniferki:D 14.12.10, 19:00 am bardzo podobny ale kupiony w ciuchu za 2 zł, a renifery hit zimy Odpowiedz Link
olinka20 Re: Sweter w reniferki:D 15.12.10, 15:19 Ty! Pokaz zdjecie swojej zdobyczy. Zazdroszcze, ja grzebac umiem, ale na wyprzedazach, a w ciuchu jakos nie bardzo, Odpowiedz Link
to_wlasnie_cala_ja Re: Sweter w reniferki:D 15.12.10, 19:05 nie umiem wklejać zdjęć. ja też zawsze myślałam że nie umiem szperać bo zawsze trafiałam na sama łachmany za duże pieniądze, ale kiedy wyszperałam dla córki 2 extra kurtki zimowe po 1 zł każda odkryłam w sobie dar Odpowiedz Link