doral2 16.12.10, 20:51 ten serial, ma któraś?? podzieli się?? interesuje mnie na płytach... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka ooo właśnie, to ja z pytaniem 16.12.10, 21:13 CSI Las Vegas uwielbiam. True Blood (czyli trublody) ostatnio obejrzeliśmy - urocze odmóżdżacze i fajne klifhengery mają, ale następny sezon w czerwcu I co teraz? Walking Dead Samiec zapowiada, ale no nie wiem nie wiem. A Wy co polecacie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ooo właśnie, to ja z pytaniem 16.12.10, 22:48 Walking Dead ok ale komiksowy taki. I dla tych co nie są obrzydliwi . A polecać to ja mogę różne rzeczy ale to pół nocy mi by zajęło . Ale na bank mogę Supernatural, Dexter, Castle... Dobra juz się zamykam . Odpowiedz Link
doniak0 przynudzę... ale znowu napiszę o... 17.12.10, 10:57 .. The Vampire Diaries, the Gate..... a jeste może jeszcze jakiś serial o wampirach ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: przynudzę... ale znowu napiszę o... 17.12.10, 11:01 Straszy Moonlight ale warto zobaczyć . VD to takie BH90210 tylko, że o wampirach . The Gate... Noooo w sumie na upartego może być . Odpowiedz Link
doniak0 ale mi pojechałaś.... 17.12.10, 12:57 ... no trudno... mam 31 lat i ogladam takie filmiki )) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ale mi pojechałaś.... 17.12.10, 13:08 Ależ ja też oglądam . Jakbym nie oglądała to bym się nie wypowiadała przecież . I żeby nie było - i VD i The Gates lubię . Odpowiedz Link
luthienundomiel Re: Rzym 17.12.10, 10:21 mam! oba sezony chcesz? poszukam bo ostatnio robiłam porzadki i moze gdzies glebiej lezec daj znac na priv luthienundomiel@gazeta.pl Odpowiedz Link
doral2 Re: Rzym 17.12.10, 13:05 luthienundomiel napisała: > mam! > oba sezony > > chcesz? > poszukam bo ostatnio robiłam porzadki i moze gdzies glebiej lezec > > daj znac na priv > luthienundomiel@gazeta.pl.." no pewnie że chcę, przecie o tym wacik, co nie?? Odpowiedz Link