magiczna_marta 29.12.10, 13:21 www.youtube.com/watch?v=nn_WwNRh22s&feature=player_embedded Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Jestem stara i pruderyjna 29.12.10, 13:44 charakter taki trzeba mieć. ja pierdziu Odpowiedz Link
prigi Re: Jestem stara i pruderyjna 29.12.10, 13:57 zdecydowanie nie nadążam dziewczyna lubi ten sport, trzeba mieć jakieś hobby zawsze mnie zastanawiało jak ci ludzie mogą bzykać się w takich brudnych knajpowych kiblach? Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Jestem stara i pruderyjna 29.12.10, 14:38 Dziewczyna jest mocno pijana, wiec dala sie latwo podpuscic bandzie idiotow (wiekszych od niej samej), do udzielenia "paru slow do mikrofonu". Nie wiadomo co bardziej przykre: belkot wstawionej "gwiazdy" czy pomysl wywiadu i zamieszczenie na YT. Odpowiedz Link
kosher_ninja Re: Jestem stara i pruderyjna 29.12.10, 17:19 To była prowokacja, mająca wywołać wśród starych i pruderyjnych wypieki na twarzy: oralny.net/2010/12/luzna-maja-cala-prawda/ Jak widać - prowokacja skuteczna. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Jestem stara i pruderyjna 29.12.10, 18:12 Dziewucha rozpętała aferę że wrzucili ją do netu jak się uzewnętrzniła na dyskotece to lakoniczne sprostowanie kilku zdaniowe zamieścili. Jakby się Maja jeszcze raz pokazała, błysnęła inteligencją na wizji z panem prowadzącym to można by było przypuszczać że podpucha, ale tak to sorry, taka sama idiotka jak kilka lat temu Oksana którą kręci nauka i jest za uwolnieniem skrzatów ogrodowych. Dla tych co nie pamiętają Oksany: www.youtube.com/watch?v=i49UbCxEZO8 Odpowiedz Link