doral2 31.12.10, 07:25 wstawć śpiochy!! myć się! namaszczać!! perfumować!! ondulować i pudrować!! szykować!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: Już czas :) 31.12.10, 08:09 ja zrezygnowałam z domówki u znajomych, bo nie chcę dzieci i siebie męczyć. ale nawet się cieszę, że spokojnie sobie w domu posiedzę. mama mówi, że może za rok zabierze mi dzieci to może posylwestruję pierwszy raz od 2005. who knows? Odpowiedz Link
beata985 Re: Już czas :) 31.12.10, 09:07 ja tam piorę od rana od wczoraj w zasadzie i tak mi zejdzie do przyszłego roku....to pewne ale zaliczyłam już piekarnię, ciacho kupione kiełbachyy też..... kocyk na wieczór przygotowany... jeszcze tylko remanent zrobię i wrócę tu do was ok 15 Odpowiedz Link
wilowka Re: Już czas :) 31.12.10, 10:27 Co Wy to ludzi budzicie? Do kina idę, mam czas jeszcze. Tam ciemno będzie nie musze się pindrować. Chyba nie muszę ) Odpowiedz Link
ez-aw Re: Już czas :) 31.12.10, 11:00 W Sylwestra nie należy budzić za wcześnie. Przecież trzeba się wyspać, by w nocy szaleć. Ja wstałam 10 min temu i popijam leniwie kawę Odpowiedz Link
mearuless Re: Już czas :) 31.12.10, 11:34 ooooooo ja tez dopiero wstalam a moj mlodszy dziec jeszcze spi ale co mi tam Odpowiedz Link
jot.em.ka mearuless 31.12.10, 15:33 jesteś moim idolem. Masz więcej niż jedno dziecko i spalas do takiej godziny?????? Poproszę receptę. Odpowiedz Link
mearuless Re: mearuless 31.12.10, 15:44 moja droga wystarczy poprzestawiac dzieci juz w zyciu plodowym ja z corkami to typy wampira. chodzimy spac kolo 1-szej wstajemy kolo poludnia tak wiem naganne. w tygodniu niestety ta starsza musi chodzic wczesniej spac ale jak tylko przychodzi weekend lub wolne od razu przeprowadzamy sie w inna strefe czasowa Odpowiedz Link
jot.em.ka Re: mearuless 31.12.10, 17:37 No tak, a ja sobie urodziłam skowronka <facepalm> Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Już czas :) 31.12.10, 11:44 i ja wstałam pozno Musze sie zebrac i natrzaskac muffinkow imprezowych. Trufle sie schłodziły juz, szampan też. Opcja sukienkowo ubraniowa co chwilę ulega zmiane, bo odkopuję w szafie zapomniane sukienki, ktore w przypływach emocji i promocji zostały kupione ze 2 lata temu i jeszcze z metkami wiszą i dojrzewają Nawet nie wiedziałąm ze mam takie ciuchy! Ciekawe co jeszcze znajdę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Już czas :) 31.12.10, 14:29 właśnie skończyłam przygotowywanie wyżerki. Nie wiem jak my się z tym całym ekwipunkiem zabierzemy. Obstawiam, że znajomi wpadną w popłoch, że na tydzień do nich przyjechaliśmy Odpowiedz Link
wilowka Re: Już czas :) 31.12.10, 17:26 Obudziliśmy się z popołudniowej drzemki i przemieszczamy po chacie ziewając w poszukiwaniu ciepłych swetrów. Zombieday Odpowiedz Link
loolipop Re: Już czas :) 31.12.10, 18:58 rozpaliłam w kominku, ale mi zgasło i spać mi się chcę! Odpowiedz Link
wilowka Re: Już czas :) 31.12.10, 19:32 Widzisz, dlatego ja już spałam Zjadłam upieczoną pizzę i nawet dżinsy znalazłam. Miałam małe obiekcje, czy wypada na sylwka w dżinach iść, ale w sumie jak bym sie chciała w czym innym lansować, to bym na salę poszła a nie do kina, nie? Zresztą, dwa lata temu występowałam w stroju Hobbita, rok temu przebrana za Montserrat Caballé, w sumie dzisiejszy strój mój nie taki znów rewolucyjny będzie Odpowiedz Link