Dodaj do ulubionych

Już czas :)

31.12.10, 07:25
wstawć śpiochy!!
myć się!
namaszczać!!
perfumować!!
ondulować i pudrować!!
szykować!!
Obserwuj wątek
    • dezetta Re: Już czas :) 31.12.10, 07:29
      Hola hola, najpierw do pracy tongue_out
      • grave_digger Re: Już czas :) 31.12.10, 08:09
        ja zrezygnowałam z domówki u znajomych, bo nie chcę dzieci i siebie męczyć. ale nawet się cieszę, że spokojnie sobie w domu posiedzę. mama mówi, że może za rok zabierze mi dzieci to może posylwestruję pierwszy raz od 2005. wink who knows?
    • nini6 Re: Już czas :) 31.12.10, 08:32
      ...do roboty.....
    • beata985 Re: Już czas :) 31.12.10, 09:07
      ja tam piorę od rana od wczoraj w zasadzie i tak mi zejdzie do przyszłego roku....to pewneuncertain
      ale zaliczyłam już piekarnię, ciacho kupione kiełbachyy też.....
      kocyk na wieczór przygotowany...
      jeszcze tylko remanent zrobię i wrócę tu do was ok 15smile
      • wilowka Re: Już czas :) 31.12.10, 10:27
        Co Wy to ludzi budzicie? Do kina idę, mam czas jeszcze. Tam ciemno będzie nie musze się pindrować. Chyba nie muszę wink)
    • ez-aw Re: Już czas :) 31.12.10, 11:00
      W Sylwestra nie należy budzić za wcześnie. Przecież trzeba się wyspać, by w nocy szaleć. Ja wstałam 10 min temu i popijam leniwie kawę smilesmile
      • mearuless Re: Już czas :) 31.12.10, 11:34
        ooooooo ja tez dopiero wstalambig_grin
        a moj mlodszy dziec jeszcze spibig_grin
        ale co mi tamsuspicious
        • jot.em.ka mearuless 31.12.10, 15:33
          jesteś moim idolem. Masz więcej niż jedno dziecko i spalas do takiej godziny??????
          Poproszę receptę.
          • mearuless Re: mearuless 31.12.10, 15:44
            moja droga wystarczy poprzestawiac dzieci juz w zyciu plodowymwink
            ja z corkami to typy wampira.
            chodzimy spac kolo 1-szej wstajemy kolo poludniabig_grin
            tak wiem naganne.
            w tygodniu niestety ta starsza musi chodzic wczesniej spac ale jak tylko przychodzi weekend lub wolne od razu przeprowadzamy sie w inna strefe czasowabig_grin
            • jot.em.ka Re: mearuless 31.12.10, 17:37
              No tak, a ja sobie urodziłam skowronka <facepalm>
    • madame_zuzu Re: Już czas :) 31.12.10, 11:44
      i ja wstałam poznotongue_out Musze sie zebrac i natrzaskac muffinkow imprezowych. Trufle sie schłodziły juz, szampan też. Opcja sukienkowo ubraniowa co chwilę ulega zmiane, bo odkopuję w szafie zapomniane sukienki, ktore w przypływach emocji i promocji zostały kupione ze 2 lata temu i jeszcze z metkami wiszą i dojrzewająbig_grin Nawet nie wiedziałąm ze mam takie ciuchy! Ciekawe co jeszcze znajdę smile
      • asiaiwona_1 Re: Już czas :) 31.12.10, 14:29
        właśnie skończyłam przygotowywanie wyżerki. Nie wiem jak my się z tym całym ekwipunkiem zabierzemy. Obstawiam, że znajomi wpadną w popłoch, że na tydzień do nich przyjechaliśmy big_grin
        • wilowka Re: Już czas :) 31.12.10, 17:26
          Obudziliśmy się z popołudniowej drzemki i przemieszczamy po chacie ziewając w poszukiwaniu ciepłych swetrów. Zombieday big_grin
    • loolipop Re: Już czas :) 31.12.10, 18:58
      rozpaliłam w kominku, ale mi zgasło i spać mi się chcę!
      • wilowka Re: Już czas :) 31.12.10, 19:32
        Widzisz, dlatego ja już spałam smile Zjadłam upieczoną pizzę i nawet dżinsy znalazłam. smile
        Miałam małe obiekcje, czy wypada na sylwka w dżinach iść, ale w sumie jak bym sie chciała w czym innym lansować, to bym na salę poszła a nie do kina, nie?

Zresztą, dwa lata temu występowałam w stroju Hobbita, rok temu przebrana za Montserrat Caballé, w sumie dzisiejszy strój mój nie taki znów rewolucyjny będzie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka