olinka20 17.01.11, 18:03 Zapachniało dzisiaj wiosną Od rana jaka pobudzona jestem, nawet obiad zrobiłam i nie zepsuło humoru mi nawet to, ze wjechałam dzisiaj chyba w milionpiecsetstodziewiecset dziur na drodze. Kiedy zmiana pogody? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schiraz Re: Wiosna :) 17.01.11, 18:06 Środa, czwartek - śnieg ma padać... Ja też już się chwaliłam w wątku Dezetty, że mnie taka pogoda daje kopa jak ta lala. Chociaż to co wyłania się spod śniegu przeraża me oblicze - syf, syf oraz syf. ------ Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia. Odpowiedz Link
olinka20 Re: P.S. 17.01.11, 18:12 Amor, zraniłas mnie na wskros Wyjełam wczoraj rosół z zamrazarki, dodałam puszkę pomidorów i smietane, zmiksowałam i voila- pomidorówka Czyli jakby nie było -zrobiłam! Odpowiedz Link
olinka20 Re: P.S. 17.01.11, 18:23 Nie. Na mnie przypada pomidorówka, ogorkowa, szczawiowa i rózne zupy kremy. Jakos tak sie przyjeło, a ze uskrzydlona byłam zapałem o ochotą to zrobialm. Odpowiedz Link
stillgrey Re: Wiosna :) 17.01.11, 20:54 super dzis bylo, 3 godziny smigalam dzis na zewnatrz z taczkami i zbieralam rozne syfy co sie raczyly wylonic spod sniegu w samej bluzie smigalam! ja chce juz wiosne!!!! Odpowiedz Link
i_b13 Re: Wiosna :) 17.01.11, 20:59 taczke kup M zebrał, wyłoniły się spod śniegu w ogrodzie... Odpowiedz Link
doral2 Re: Wiosna :) 21.01.11, 11:54 tiaaa....wiosna.... gdzie i u kogo, hę?? śnieg sypie, psia mać Odpowiedz Link