magiczna_marta 22.01.11, 14:54 Kurwa! Kuba do przedszkola powinien wrócić od poniedziałku a Młodszy wysypany. Kto ma broń? Bo ja już nie mam siły. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Ospa part 2 22.01.11, 15:09 czekaj, ale Kuba ospę już przeszedł? Jeśli tak bez problemu może iść do przedszkola bo on nie będzie przenosił ospy. A jeśli nie chorował (bo nie pamiętam co było w ospie part one) to jest szansa że załapie no i jak go teraz dasz do przedszkola to może inne dzieci też pozarażać. Ryzyk-fizyk. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Ospa part 2 22.01.11, 20:28 Kuba już po, tylko jak mam zaprowadzić go do przedszkola jak Młodszy chory? Do kaloryfera go przecież nie przywiążę i samego w domu nie zostawię. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ospa part 2 23.01.11, 08:20 a, to faktycznie kłopot. Nie masz jakiejś w miarę zaprzyjaźnionej sąsiadki, która ci Kuby popilnuje a ty skoczysz do przedszkola? A może szanowny tatuś by się poczuł i pomógł? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Ospa part 2 23.01.11, 09:42 Sąsiadki takowej nie posiadam, a co do drugiej części postu to pozwolisz że opuszczę kurtynę milczenia bo się wkurwiam nawet jak o nim myślę. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ospa part 2 23.01.11, 10:18 no wiem, wiem. Tak se goopio pomyślałam, że może jednak. Trzymaj się Odpowiedz Link