Dodaj do ulubionych

nerwobóle:(

15.02.11, 00:04
kurcze, od jakiegoś czasu nękają mnie nerwobóle w okolicy sercauncertain
jak mnie czasem skurcz ściśnie, to aż tchu mi brak.
jak pierwszy raz mnie w pracy złapało, a akurat byłam sama na rano, to myślałam, że mam zawał;P
hehe
tak się żalę, bo akurat mnie dzisiaj całe popołudnie bolisad
aż dziwne, bo żadnych stresujących sytuacji nie miałam, wczoraj raczej też nie....
jeszcze trzydziechy nawet nie mam, a już się sypięcrying buuuuuuuu
Obserwuj wątek
    • annabetka Re: nerwobóle:( 15.02.11, 00:11
      To że trzydziechy nie masz to nieistotne,tak się tym nie chwalsmile Mając doczynienia z tak zwaną służbą zdrowia powinnaś wiedzieć co zrobić w takiej sytuacjismile Badania szczegółowe kiedy robione były? nie wspomnę o ekg.Na zawał można i w wieku 20 lat zejść,nie wspomnę o innych dolegliwościach które mogą dawać wrażenie bólu serca.Marsz do lekarza na szczegółowe badania-serce,płuca,krew,żołądek WSZYSTKO! Zdrowia życzę.
      • kama_msz Re: nerwobóle:( 15.02.11, 00:18
        ja przy zębach pracuję a nie na kardiologii;P
        badania robione były kiedyś, po skierowania się wybieram i pewnie kiedyś się wybiorę.
        nerwobóle to nie zawał, więc pewnie jeszcze pożyję trochęwink
        • doral2 Re: nerwobóle:( 15.02.11, 07:08
          nerwobóle się leczy.
          bardzo prosto zresztą.
          tylko do lekarza trza iść smile
          • opium74 Re: nerwobóle:( 15.02.11, 08:31
            Kama - ja Ciebie rozumiem... tylko jak ja mam akcje z nerwobulami to ostatnio na pogotowie mąż chciał mnie wieźć..... bledne, zielenieję, tchu złapać nie mogę, każdy oddech to walka o zycie... po kilku godzinach przechodzi....
    • ez-aw Re: nerwobóle:( 15.02.11, 21:19
      Współczuję. Ja miewam nerwobóle międzyżebrowe i jest to masakra. Ręki nie mogę podnieść by się uczesać, serie zastrzyków itp.
      Przy nerwobólach serca leć do lekarza. W przychodni powinni Ci dać skierowanie na EKG i ewentualnie echo serca. Z tym nie ma żartów. Idź dziewczyno.
      • zales239 Re: nerwobóle:( 16.02.11, 09:43
        Kama chciałam Ci tylko powiedzieć,że przeżywalność przy zawale ludzi młodych jest mniejszasuspicious niż takich po 50/60 tongue_out
        Także kochana do lekarza marsz!!!!
    • bluemadlen-1 Re: nerwobóle:( 16.02.11, 10:22
      kama nic się nie martw zawał to inaczej i się objawia i inaczej boli, nerwobóle mam u kardio byłam i po prostu są po stresie który miałaś długo przed bólami zawsze atakują jak jesteś bardziej uspokojona i nie łączysz to ze stresem.Nic sie nie martw!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka