andzik27 Na razie to zwykły PIATEK, 25.02.11, 07:40 PION TECZEK będzie od 12-ej a od 15-ej PION TUNIO Odpowiedz Link
cudko1 Re: Na razie to zwykły PIATEK, 25.02.11, 10:02 u mnie to sie zacznie o 21, jak juz młodą sprzedam dziadkom a sama bedę wywijać na parkiecie Odpowiedz Link
zales239 Re: Cudaku:) 25.02.11, 10:09 Jak tusz ,co kupiłaś? I czy idziesz z tym......małolatem zazdraszczam!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
cudko1 Zales 25.02.11, 10:24 tusz a i owszem kupilam ten cały wibo - buhahahaaaaa za 7,49 chyba - promocja jest no i powiem tak, jak na tą cene jest zaskakująco dobry, lecz niestety trza bedzie zakupić inny z uwagi na to że on nie wygładza rzęs, nie wiem jak to określić, ale jak nim maluje to one są takie jakby postrzępione nie wiem przy zastosowaniu czoteczki od Max Factora jest jakby lepiej zobaczymy jak bedzie to wyglądalo po tygodniu używania i czy mi nie spłynie do 17 p.s. nie nie z małolatem nie idę <chyba > chociaz małolat jakby smielszy się zrobił... nie wiem czy nie za bardzo Odpowiedz Link
mearuless Re: PION TECZEK 25.02.11, 10:28 eeeeee zajęty mam dzis bardzo- i nieststy przykra wiadomosc dla was dziewczynki- na 12 lece do kopernika -tego centrum naukowego, bo sie z kolezanka i naszymi malymi dziecmi umowilysmy. a na 18 do drugiej kolezanki bo mnie gnebi ze sie odgrażam ze ja nawiedze juz tyle czasu i tego nie robie Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: PION TECZEK 25.02.11, 10:38 i co z tego..???!!! ja i tak w domu siedzę, obiady gotuję, a teraz mam dwóch chłopa chorych na głowie jeszce... w nosie mam ten cały weekend .o. Odpowiedz Link
doral2 Re: PION TECZEK 25.02.11, 17:01 ślimakowska, cię pocieszę, kiedyś miałam dwójkę bachorząt chorych, chłopa i do tego jeszcze suka miała cieczkę - jednocześnie Odpowiedz Link