roksanaa22 28.03.11, 14:49 Ja na co dzień nosze bluzy z kapturem ,z którego namiętnie korzystam , buty sportowe,czasem spodnie dresowe i t-shirty. Bywa ,że nie sprzedają mi fajek w sklepie No ale tak lubię i już A Wy? zawsze elegancko czy na luzie?A może kwieciste sukienki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 14:56 Kurde, bardzo różnie. Zależnie od humoru. Czasem bluza ( ale spodni dresowych nie mam, a nawet bym chciała) i dzinsy, czasem dzinsy, obcas i skórzana kurtka, a latem pewnie znajdę miejsce na kwieciste sukienki i sandałki na koturnie Jedno, co jest mi całkowicie obce to tzw. styl biurowy Lubię podarte portki i taki styl nieco rockowy, lubię trampki, obcasy "nie klasyczne", za to nie lubię sztywności, tapiru, różu, solary i tipsów Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 15:08 Uwelbiam bluzy z kapturem i koszulki z głupimi postaciami albo nadrukami. Dzinsy obowiązkowo. Ale czasem sukieniunię w kwiaty, obcasy, koturny... Styl biurowy tez czasem wskazany. Obcy mi jest tylko styl dodowy ( taki jak reprezentowała na poczatku kariery). Odpowiedz Link
bei Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 15:40 na codzien jeansy- teraz rurki lub proste klasyki, dressowo-NIE- nawet po domu nie lubię spodni do jogi Odpowiedz Link
doral2 Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 17:10 jako żem pracownik biurowy szacownej instytucji, to noszę się biurowo, ale na luzie. czyli rzadko kiedy kostium czy garsonka, raczej spódnica/spodnie plus bluzka plus sweterek, czasem dżinsy, ale wtedy eleganciejsza bluzka, jakiś szal, no i szpilki ofkors. i szpilki muszą stukać, jak nie stukają,, to nie kupuję a po domu to bojówki i bluza z kapturem Odpowiedz Link
jowita771 Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 17:18 Bardzo różnie w zależności od sytuacji. Kompletnie nie mam jednolitego stylu, zupełnie celowo, żeby się nie ograniczać. czasami mam ochotę na ołówkową spódnicę i szpilki, czasem na bojówki, a czasem na rozkloszowaną sukienkę do kolan. Latem dużo jasnych kolorów i spódnic/sukienek w kwiaty, tak jakoś mi wychodzi. Odpowiedz Link
mearuless Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 18:06 bluzki najczesciej czarne. rajstopy. spodnica przed kolana....albo rurki jeansy. buty na obcaassie. plaszczyk/zakiet/kurtka skórzana. Odpowiedz Link
prigi Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 18:59 dżinsy/sztruksy/materiałowe spodnie bawełniane koszulki/bluzy/swetry/sweterki buty płaskie płaszcze/kurtki wszystko połączone w styl luźno-sportowo-rockowy Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 20:42 ja zawsze uwielbiałam kostiumy - nosiłam je od pierwszej klasy liceum. Mino to nie jestem sztywniarą Teraz moja aktywność ogranicza się do spacerów z dzieciem, więc żakiety mam raczej jeansowe tylko... żaden porządny kostium mi się nie ostał już... Acha, no i przez większość czasu mini. I jednak obcasy... nawet w piaskownicy... wiem, ze nie pasują, ale jakoś nie umiem się ich wyrzec. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 21:42 Spodnie materiałowe (w większości) lub jeansy. Do tego bluzki koszulowe. Może być marynarka lub jakaś narzutka (bez swetrów). Buty: pantofle na obcasie lub szpilki. Typowo do biura. Mało kiedy garnitury - to bardziej na okazje, typu rozmowa o pracę. Na co dzień (po domu, do sklepu) tak samo. Tylko do lasu i na plac zabaw bez szpilek. Odpowiedz Link
kama_msz Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 22:35 ja różnie, lubię podkreślać figurę i moje patykowate nogi jak kiecki to raczej krótkie, jak spodnie to dopasowane, to samo bluzki, chociaż fajną tuniczką do legginsów też nie pogardzę. a najczęściej to jednak białe spodnie i koszulka, bo niestety większą część dnia spędzam w robocie -- Moja biżu Odpowiedz Link
zales239 Re: Jak się nosicie? 29.03.11, 13:28 Jakiekolwiek kostiumy odpadają, spodnie materiałowe tyż, sukienki i spódnice-raczej styl boho albo coś w tym stylu-tylko i wyłącznie jak już nie nosi się rajstop,do gołych nóg i wtedy wskakuje w to, codzienne moje ubrania to obowiązkowo dżiny,koszulka,sweterek,ew.bluza,buty na płaskim , szpilki tylko sylwestrowo Lużno,lużno,bez zbędnych udziwnień,minimalistycznie,jak wyraziste kolczyki to juz nic innego ani na szyję,rekę ,palce Odpowiedz Link
dragica Re: Jak się nosicie? 30.03.11, 11:33 Uwielbiam sukienki-zima jakies bawelnianie albo welniane,czesto kolorowe,teraz-kwieciste (u mnie ponad 25 stopni),zwiewniejsze,lubie spodnice-takie do kolana,albo waska do lydki,lubie koszule i buty na obcasie.Jesli spodnie-to czarne rurki i jakas tunika a la etno albo cos czarnego na gore.Z dzieciem na spacer-dzinsy i trampki.Dresik-nigdy. Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: Jak się nosicie? 30.03.11, 17:05 dzinsy rurki, sportowe buty ,skórkowa kurtka, od świeta obcas i buty klasyczne spódniczka ołówkowa i marynarka, no rożnie ale generalnie to: dżinsy ,szpilka ,marynarka ew. żakiecik Odpowiedz Link