Dodaj do ulubionych

Jak się nosicie?

28.03.11, 14:49
Ja na co dzień nosze bluzy z kapturem ,z którego namiętnie korzystam tongue_out, buty sportowe,czasem spodnie dresowe i t-shirty.
Bywa ,że nie sprzedają mi fajek w sklepietongue_out
No ale tak lubię i jużsmile
A Wy? zawsze elegancko czy na luzie?A może kwieciste sukienki?smile
Obserwuj wątek
    • mona_mayfair Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 14:56
      Kurde, bardzo różnie. Zależnie od humoru. Czasem bluza ( ale spodni dresowych nie mam, a nawet bym chciała) i dzinsy, czasem dzinsy, obcas i skórzana kurtka, a latem pewnie znajdę miejsce na kwieciste sukienki i sandałki na koturniewink Jedno, co jest mi całkowicie obce to tzw. styl biurowy wink Lubię podarte portki i taki styl nieco rockowy, lubię trampki, obcasy "nie klasyczne", za to nie lubię sztywności, tapiru, różu, solary i tipsówtongue_out
    • olinka20 Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 15:08
      Uwelbiam bluzy z kapturem i koszulki z głupimi postaciami albo nadrukami.
      Dzinsy obowiązkowo.
      Ale czasem sukieniunię w kwiaty, obcasy, koturny...
      Styl biurowy tez czasem wskazany.
      Obcy mi jest tylko styl dodowy ( taki jak reprezentowała na poczatku kariery).
      • mona_mayfair Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 15:11
        O tak, Dodowy zdecydowanie obcy wink
        • bei Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 15:40
          na codzien jeansy- teraz rurki lub proste klasyki, dressowo-NIEsmile- nawet po domu nie lubię spodni do jogismile
          • doral2 Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 17:10
            jako żem pracownik biurowy szacownej instytucji, to noszę się biurowo, ale na luzie.
            czyli rzadko kiedy kostium czy garsonka, raczej spódnica/spodnie plus bluzka plus sweterek, czasem dżinsy, ale wtedy eleganciejsza bluzka, jakiś szal, no i szpilki ofkors.
            i szpilki muszą stukać, jak nie stukają,, to nie kupuję smile
            a po domu to bojówki i bluza z kapturem smile
    • jowita771 Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 17:18
      Bardzo różnie w zależności od sytuacji. Kompletnie nie mam jednolitego stylu, zupełnie celowo, żeby się nie ograniczać. czasami mam ochotę na ołówkową spódnicę i szpilki, czasem na bojówki, a czasem na rozkloszowaną sukienkę do kolan.
      Latem dużo jasnych kolorów i spódnic/sukienek w kwiaty, tak jakoś mi wychodzi.
    • mearuless Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 18:06
      bluzki najczesciej czarne.
      rajstopy.
      spodnica przed kolana....albo rurki jeansy.
      buty na obcaassie.
      plaszczyk/zakiet/kurtka skórzana.
    • prigi Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 18:59
      dżinsy/sztruksy/materiałowe spodnie
      bawełniane koszulki/bluzy/swetry/sweterki
      buty płaskie
      płaszcze/kurtki
      wszystko połączone w styl luźno-sportowo-rockowywink
    • slimakpokazrogi Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 20:42
      ja zawsze uwielbiałam kostiumy - nosiłam je od pierwszej klasy liceum. Mino to nie jestem sztywniarątongue_out
      Teraz moja aktywność ogranicza się do spacerów z dzieciem, więc żakiety mam raczej jeansowe tylko... żaden porządny kostium mi się nie ostał już... Acha, no i przez większość czasu mini. I jednak obcasy... nawet w piaskownicy... wiem, ze nie pasują, ale jakoś nie umiem się ich wyrzec.
      • ez-aw Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 21:42
        Spodnie materiałowe (w większości) lub jeansy. Do tego bluzki koszulowe. Może być marynarka lub jakaś narzutka (bez swetrów). Buty: pantofle na obcasie lub szpilki. Typowo do biura. Mało kiedy garnitury - to bardziej na okazje, typu rozmowa o pracę.
        Na co dzień (po domu, do sklepu) tak samo. Tylko do lasu i na plac zabaw bez szpilek.
        • kama_msz Re: Jak się nosicie? 28.03.11, 22:35
          ja różnie, lubię podkreślać figurę i moje patykowate nogitongue_out
          jak kiecki to raczej krótkie, jak spodnie to dopasowane, to samo bluzki, chociaż fajną tuniczką do legginsów też nie pogardzę.
          a najczęściej to jednak białe spodnie i koszulka, bo niestety większą część dnia spędzam w robociebig_grin
          --
          https://lbyf.lilypie.com/lmh9p1.png
          https://lb4f.lilypie.com/pcXpp2.png
          Moja biżu
          • zales239 Re: Jak się nosicie? 29.03.11, 13:28
            Jakiekolwiek kostiumy odpadają,
            spodnie materiałowe tyż,
            sukienki i spódnice-raczej styl boho albo coś w tym stylu-tylko i wyłącznie jak już nie nosi się rajstop,do gołych nóg i wtedy wskakuje w to,
            codzienne moje ubrania to obowiązkowo dżiny,koszulka,sweterek,ew.bluza,buty na płaskim ,
            szpilki tylko sylwestrowosmile
            Lużno,lużno,bez zbędnych udziwnień,minimalistycznie,jak wyraziste kolczyki to juz nic innego ani na szyję,rekę ,palcesmile
            • dragica Re: Jak się nosicie? 30.03.11, 11:33
              Uwielbiam sukienki-zima jakies bawelnianie albo welniane,czesto kolorowe,teraz-kwieciste (u mnie ponad 25 stopniwink),zwiewniejsze,lubie spodnice-takie do kolana,albo waska do lydki,lubie koszule i buty na obcasie.Jesli spodnie-to czarne rurki i jakas tunika a la etno albo cos czarnego na gore.Z dzieciem na spacer-dzinsy i trampki.Dresik-nigdy.
    • bluemadlen-1 Re: Jak się nosicie? 30.03.11, 17:05
      dzinsy rurki, sportowe buty ,skórkowa kurtka, od świeta obcas i buty klasyczne spódniczka ołówkowa i marynarka, no rożnie ale generalnie to: dżinsy ,szpilka ,marynarka ew. żakiecik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka