esofik 02.04.11, 15:11 z okazji wczorajszych, 60-tych urodzin ja mam klasyczne, czarne, czteroletnie a Wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: sto lat :D 02.04.11, 15:22 no dobra. sto lat ponieważ od '96 jestem jaroszką to posiadam tanią imitację czarnych nieskórzanych glanów, ale je kocham p.s. ale przed 96 posiadałam zielone martensy. ale mnie wtedy obtarły. Odpowiedz Link
esofik Re: sto lat :D 02.04.11, 15:44 ja swoje docierałam caly sezon, do tej pory mam ślady a po ciązy musiałam docierać od nowa Odpowiedz Link
esofik Re: sto lat :D 02.04.11, 17:14 cholera wie może dlatego, że sztywne z wysoką cholewką i muszą się odpowiednio dopasować do nogi Kiedyś marzyły mi się wojskowe, wysokie z paskami ale niestety nie ma w moim rozmiarze Odpowiedz Link
dezetta Re: sto lat :D 02.04.11, 18:24 Ja kocham moje czarne Wojasy. Ciężkie jak cholera i uroczo leżą na mojej drobnej (40) stopce Wcześniej miałam jakieś niefirmowe i też dało radę Odpowiedz Link
otojestemtu Re: sto lat :D 03.04.11, 00:09 grave_digger napisała: > no właśnie. czemu one tak obcierają?? Bo to są buty z duszą, one muszą dać w kość, dać popalić nodze, żeby się do nich przywiązała, żeby je pokochała, są po prostu the best i muszą to podkreślić Uwielbiam je, przeżyły ze mną wiele Sto lat!!! Odpowiedz Link