edycja_kopiuj_wklej 26.05.11, 06:17 Wszystkim mamom duzo cierpliwości w wychowywaniu dzieci, wygranej w totka i duzo uśmiechu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Dziś Dzień Matki 26.05.11, 07:10 wszystkim mamom życzę choć jednego wolnego dnia tylko dla siebie Odpowiedz Link
prigi Re: Dziś Dzień Matki 26.05.11, 08:01 wszystkim Mamom, tym Duchowym również, ogromu cierpliwości, jak najmniejszej ilości trosk i spotkanych idiotów na swojej drodze Odpowiedz Link
mearuless Re: Dziś Dzień Matki 26.05.11, 13:28 dziekuje bardzo! to mile z waszej strony ze o mnie pamietalyscie. ja rowniez zycze Wam wszystkiego co najlepsze, najmilsze, zdrowych pociech, duzo kasy...milosci i spokoju. Odpowiedz Link
doral2 Re: Dziś Dzień Matki 26.05.11, 20:17 hmmmmmm.....zadziwiające, jak słabym zainteresowaniem ten wacik się cieszy widać mało matek między nami Odpowiedz Link
amoreska Re: Dziś Dzień Matki 26.05.11, 21:17 Dziękuję bardzo Wszystkim Mamom ode mnie - radości z macierzyństwa Odpowiedz Link
kowalowa Re: Dziś Dzień Matki 26.05.11, 23:31 jeszcze zdązyłam ja dziękuje i Wam mamuśki też wszystkiego dobrego mnie np rozwalił Gutek..(2 i poł roku ma)...jak już jako tako szło mu niezasikiwanie się dwieście razy dziennie...tak dzisiaj z wielką atysfakcją patrząc mi prosto w oczy nasikał (był w krótkich cienkich spodenkach..poprostu wszystko wyleciało) na dopiero co umytą podłogę kochany synuś natomiast Grzelka ( 9 i pół) nie, nie zasikał się zerwał mi bukiet polnych kwiatków kochany synuś a ostatni numer trzy...mieszka ciągle w brzuchu i niech tam zostaje jak najdłużej...za rok usciska mamusię Odpowiedz Link