Dodaj do ulubionych

wyskakujące, wkurzające bannery

10.06.11, 07:31
zwracacie uwagę na ich zawartość czy szybko szukacie krzyżyka,by to gówno wyłączyć??

ja z tej drugiej opcji....i tak mnie zastanowiło, czy one te bannery znaczy się, jeszcze do kogoś trafiają?
Obserwuj wątek
    • dziewczyna.bosmana Re: wyskakujące, wkurzające bannery 10.06.11, 08:26
      Mam Firefoxa z AdblockPlus, poblokowałam dawno reklamy i nic mi nie wyskakuje smile Dawniej szybko szukałam krzyżyka.
      • buzka25 Re: wyskakujące, wkurzające bannery 10.06.11, 09:05
        ja tez od razu probuje wylaczyc to ustrojstwo, wkurza mnie to strasznie bo jak sie np wczytam w tekst a potem mi to cos wyskoczy to sie rozpraszam wrrrr
    • jowita771 Re: wyskakujące, wkurzające bannery 10.06.11, 09:06
      Ja wyłączam. Wkurzają mnie najbardziej takie, które pojawiają się nagle w miejscu, które miałaś kliknąć i klikasz w nie niechcący. W ramach sabotażu odpuszczam nawet Pajacyka w takich dniach, kiedy mają takie wredne coś na swojej stronie i wychodzę bez kliknięcia.
    • bluemadlen-1 Re: wyskakujące, wkurzające bannery 10.06.11, 10:04
      krzyżyk wybawieniem zdecydowanie
    • czarneoczy taa... trafiają 10.06.11, 10:11
      na zasadzie, że ni wafla nie skorzystam z waszej pieprzonej oferty, chocbyście diamentowe majtki za darmo rozdawali
      i szybko szukam krzyżyka, zeby cholerstwo wyłączyć
      • ez-aw Re: taa... trafiają 10.06.11, 10:31
        Nawet nie patrzę co mi wyskakuje, tylko od razu blokada.
    • olinka20 Re: wyskakujące, wkurzające bannery 10.06.11, 10:24
      Teraz nie wyskakują, bo mi ojciec cos poinstalował, ze sie pochowały.
      Uffff, bo mnie to wkur okropnie!
      I tez mnie zastanawiało, kto jeszcze czyta te reklamy.
    • aniuta75 Re: wyskakujące, wkurzające bannery 10.06.11, 10:34
      Mam adbloka i większość nie wyskakuje. Ale ostatnio jakiś wysyp na gazecie jest. Wystarczyło, że wczoraj kilka zablokowałam i dzisiaj już spokój smile.
      • doral2 Re: wyskakujące, wkurzające bannery 10.06.11, 14:17
        nie zawsze da się adblocka zamontować.
        na prywatnym tak, ale na innym już nie uncertain
    • kwintesencja_patologii Re: wyskakujące, wkurzające bannery 11.06.11, 10:44
      Gdzie-jest-krzyż!-yk wink Tak, rozglądam się za nim by jak najszybciej wyłączyć reklamę, ale niektóre mają ten mankament, że uciekają spod myszki. Albo nie chcą się wyłączyć od razu, tylko trzeba kliknąć kilka(naście) razy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka