Dodaj do ulubionych

niektórzy ludzie to jednak debile....

30.06.11, 20:08
miejsce akcji - pływalnia
6 torów
1 - zajęty
2 pusty
3 - zajęty
4,5,6 - wolny

wchodzi gruby tatuś z grubym synkiem i małą piłeczką.
oczywiście nie na trzy ostatnie, puste tory, żeby se piłeczką porzucać, poskakać na bombę, pływać w poprzek toru, 0 rzucać ludziom po głowie piłeczką, tylko na ten pomiędzy zajętymi.

mówię do głąba grzecznie, że tam są trzy wolne tory.
a on na to - no i??

spadł mi kostium kąpielowy do kolan i czepek opadł na uszy uncertain
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 20:15
      Norma.
      Jak miałam faze basenowa to zawsze sie znalazły jakies indywidua, ktore nie kumały, ze człowiek chce sobie w spokoju popływacuncertain
      • doral2 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 20:31
        dzięki olinka, za pozytywne wzmocnienie uncertain
    • tedesca1 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 20:31
      W całej opowieści oczywiście bardzo istotne jest to, że "gruby tatuś z grubym synkiem"..
      • olinka20 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 20:37
        Wiedziałam, ze ci sie za to oberwie Doral big_grin

-
        • tedesca1 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 20:48
          No ale coś w tym śmiesznego Olinka?
          • olinka20 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 20:54
            Wiesz, dla mnie to normalne stwierdzenie faktu, są ludzie grubi i chudzi.
            A zawsze jak sie napisze ze gruba matka/ojciec itd to ktos sie czepia, ze nie wolno, bo.
            Jakos jak ja byłam wychudzona, to obcy ludzie na ulicy dawali mi rady, a niektórzy wyzywali.
            W druga strone poprawnosc polityczna obowiazuje...
            • alajna2 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 21:00
              olinka masz rację. moze był gruby i łysy uncertain
              ja też jestem gruba i co?
              • alajna2 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 21:00
                a Ty doral to trzeba było się ewakuowac na tor nr 6
                • doral2 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 21:03
                  alajna2 napisała:

> a Ty doral to trzeba było się ewakuowac na tor nr 6.."

gdybym przyszła PO grubych, to bym tak zrobiła.
                  ale.
                  jestem kobietą.
                  upartą.
                  i byłam pierwsza.
                  i ni chuja z toru nie zejdę, ot co tongue_out
              • olinka20 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 21:05
                Alajna no i nic.
                Są grubi i chudzi, tak jak pisałam, zawsze będzie zróznicowane społeczenstwo i nie3 udawajmy, ze tego nie zauwazamy.
            • doral2 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 21:01
              ja pierdzielę, rzeczywiście, najważniejsze było, że tatuś z synkiem byli grubi.
              chuj, że buraki cukrowe bez wychowania i mózgu, ale GRUBI.... kurwa uncertain
              idę się pochlastać szarym mydłem uncertain

niektórzy o ludzie tmają straszne kompleksy i brak akceptacji własnej osoby.
              to tak ogólnie mówię, nie personalnie.
    • mearuless grubi jak grubi... 30.06.11, 21:20

mnie to kurwa zaszokowala ta ich mała pileczkawink
      • karra-mia Re: grubi jak grubi... 30.06.11, 21:38
        mnie teżbig_grin
        • mallard Przeczytałem wątek 30.06.11, 21:52
          Podelektowałem się ekhm... soczystym językiem
          i myśl mnie taka natchnęła:
          Żeby forum niniejsze przemianować z "e - magiel", na "e - budka z piwem", albo "e - koszary"!
          No bo "e - rynsztok", to chyba mimo wszystko byłoby za mocne... wink
          • magiczna_marta Re: Przeczytałem wątek 30.06.11, 21:57
            spierdalaj
            • mallard Re: Przeczytałem wątek 01.07.11, 21:07
              magiczna_marta napisała:

> spierdalaj

To magia Harry!
          • alajna2 Re: Przeczytałem wątek 30.06.11, 21:58
            coś Pan nagle taki wrażliwy, oprócz ni chuja nie ma tu nic wulgarnego, no chyba, ze
            a/ grubi
            b/ doral strój kapielowy opadł do kolan----to moze działać na wyobraźnię!
          • mandziola Re: Przeczytałem wątek 30.06.11, 22:04
            O.. bo tu same chamy pokroju Maklakiewicza i Himilsbacha z " Przyjecia na 10 osób plus trzy"tongue_out. także niestety Mallard, Hrabia Dracula tu nie pasuje - nie ma odcisków od łopaty cmentarnejtongue_out
      • mandziola Re: grubi jak grubi... 30.06.11, 22:02
        O ja pierdolę.. Kocham Cię miłością wielkąsmile)))
    • deela Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 30.06.11, 22:02
      zabrac pileczke
      przegryzc
      odrzucic zewlok pileczki
      i patrzec lakomie na gardziel tatusia
    • mamba30 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 06:58
      przeczytałam małżowi i powiedział, że jakby go to spotkało, to podszedłby do gościa, puścił wielkiego piarda z masą bąbelków i powiedziałby do niego "no i?"
      • doral2 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 07:13
        mamba, powiedz mężu, że go lubiem big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • asiaiwona_1 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 07:30
          ja bym poczekała do pierwszego oberwania piłeczką i wypierdoliła ją jak najdalej, żeby gruby tatuś przy okazji zapierdalania po nią stracił trochę kalorii co może w choć nieznacznym stopniu przyczyniłoby się do przemiany w nie-grubego tatusia.
    • aga9001 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 08:13
      Uśmiałam się czytając ten wątek tongue_out
      Tylko nie wiem co zabawniejsze:
      1. sytuacja w jakiej znalazła się Doral
      2. oburzenie społeczności na opis "gruby" i na przekleństwa
      3. propozycje drugiej części społeczności pod tytułem : co bym zrobiła

W każdym razie dziękuję wszystkim uczestniczącym w tym wątku tongue_out
      • tedesca1 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 08:39
        Mnie akurat nie oburzyło to, że napisała "gruby", tylko to że miała potrzebę się wyładować, w efekcie czego musiała chłopu i jego dziecku dowalić jeszcze za wygląd.
        • doral2 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 08:59
          dzieki za analizę psychologiczną, ale nie zmienia to faktu, że i tatuś i synek byli grubi.
          powiem wręcz, że otyli.
          i ich wyglądu nie zmieni ani moja chęć lub niechęć do wyładowania się. czy do czegokolwiek.
          ludzie nie są grubi, bo ja mam zły humor, tylko dlatego, ze wpierdalają za dużo.
          tyle w temacie.
          • talusia Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 09:59
            ja natomiast nie rozumiem ludzi na plaży, zapiatalam z moim tałatajstwem kawał od wejścia, żeby nie leżeć blisko ludzi, bo nie lubię, plaża w miarę pusta w miejscu gdzie się rozbijam, i co przychodzi ktosiek z ktośkami i rozbija mi się na głowie, mimo że jak okiem sięgnąć pusto, no krew mnie normalnie zalewa, potem się jeszcze dziwi, że moje dzieciary sypią go piaskiem, nosz kurde mam to w trąbie w takiej sytuacji ale nadal mnie wkurza,
          • annajustyna Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 10:06
            Ja zrozumialam totak, ze fakt ich otylosci byl istotny, bo przeciez grubi jeszcze wiecej meijsca potrzebuja, nie? A jak pileczka mala to jeszcze ciezej ja im zlapac...
            • mitazonda Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 10:22
              i dobrze powiedział. ma prawo grać i być gdzie mu się chce. gdybyś to ty była ma miejscu taty z synem i ktoś zwróciłby ci uwagę, to na pewno też byś nie odeszła, tylko wyskoczyła, że też płacisz, że też masz prawo i nikt nie będzie ci mówił, w którym miejscu basenu masz przebywać. ale to tobie przeszkadzali, więc obraza majestatu...eh hipokryzja
              • olinka20 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 10:42
                Nie rozumiem takich ludzi.
                Znaczy jak zapłaciłas za bilet, to mozesz innym wejsc na głowe?
                • mitazonda Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 10:51
                  ale nikt jej na głowę nie wchodził. i powtarzam, że gdyby sytuacja była odwrotna, to oczywiście wszystkie by przyznały rację, że z jakiej paki ktoś prosi o przesunięcie się, jeżeli ona zapłaciła i ma prawo być w miejscu, które wybrała. ale, że to bezczelny ojciec chce pograć z dzieckiem w piłkę to jego wina, a w ogóle jak gruby to niech nie przychodzi na basen, bo pewnie wodę przeleje wink jest regulamin pływalni i pan niczemu nie zawinił, nigdzie nie jest napisane, że może grać w piłkę tylko w wypadku, gdy sąsiadujące tory są wolne
                  • olinka20 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 11:04
                    Wiesz co, wydaje mi sie, ze rozsądny człowiek zdaje sobie sprawe, ze zabawe z piłką, która poleci czasem niewiadomo gdzie, mozna przeniesc dalej od ludzi, ktorzy pływają dla zdrowia/ treningu itp.
                    • mitazonda Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 11:32
                      oni pewnie z racji nadwagi też byli na basenie dla zdrowia i treningu i ta piłka jest wskazana. a poza tym to nie była piłka, tylko niewielka piłeczka. a poza tym przecież d. pływała po torze wzdłuż, a tato i syn raczej poruszali się w szerz toru i wzdłuż na około 4 metry, więc szanse na zderzenie niewielkie, jedynie w momencie, kiedy zrównywali się na długości toru
                      • esofik Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 14:17
                        mitazonda, mam wrażenie, że dla Ciebie basen to miejsce tylko i wyłlącznie do zabawy, plusklanie, rzucania piłeczką.
                        Wyobraź sobie, że niektórzy lubią sobie popływać. Kilka rundek po prostej, nie slalomem! Dlatego wyznaczone są tory. Bezmyślne pakowanie się gdzie podadnie świadczy o nieznajomości niepisanych zasad basenowych, braku kulktury, buractwu i myśleniu tylko o własnej dupie!
                        • mitazonda Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 14:34
                          przecież piszę, że d. pływała właśnie po prostej, a z ojcem spotykała się ew. w miejscu gdzie oni byli. i szanse, że akurat wtedy dostanie piłką były niewielkie. więc nie rozumiem w czym przeszkadzali, swój tor do pływania miała, przecież tam nie wleźli, a jak było jej tak niewygodnie to mogła się przenieść w myśl zasady: niech mądrzejszy ustąpi, chociaż nie wiem czy mądrzejszy, bo wyzywanie od debili obcych ludzi średnio smaczne i tu wspomnę o poruszanej przez ciebie zasadzie kultury basenowej, buractwu i myśleniu o własnej dupie.
                          • doral2 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 19:44
                            mitazonda napisała:

> przecież piszę, że d. pływała właśnie po prostej, a z ojcem spotykała się ew. w
                            > miejscu gdzie oni byli. i szanse, że akurat wtedy dostanie piłką były niewielk ie. więc nie rozumiem w czym przeszkadzali, swój tor do pływania miała, przecież tam nie wleźli, a jak było jej tak niewygodnie to mogła się przenieść w myśl zasady: niech mądrzejszy ustąpi, chociaż nie wiem czy mądrzejszy, bo wyzywanie od debili obcych ludzi średnio smaczne i tu wspomnę o poruszanej przez ciebie zasadzie kultury basenowej, buractwu i myśleniu o własnej dupie....'

mitazonda, przestań pierdolić jak potłuczona i nadinterpretowywać sytuację w której to JA byłam, a nie ty.
                            właśnie że GRUBY tatuś i GRUBY bachor wpływali na mój tor bez przerwy skakli naa bombę tuz koło mnie,, kilkakrotnie oberwałam tą piłką po głowie i musiałam omijać GRUBEGO gnojka kilka razy. stąd moje wkurwienie.
                            i powtórzę jeszcze raz, bardzo niesmacznie zresztą - TO BYLI DEBILE.
                            i w dupie mam twój dobry smak.
                            howgh!
    • margotka28 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 10:58
      ja raczej jestem z tych, co sami się usuną na inny pusty tor. Na basenie nie mam ochoty na kłótnie. POza tym dbam o własną wygodę i jeśli facet nie chce się usunąć, to wolę to zrobić ja, bo nie w smak byłoby mi oberwać piłką w dekiel.
      Analogiczna sytuacja miała miejsce w kinie: wchodzę z dziećmi, chcemy zająć nasze miejsca, a tam zonk - zajęte przez bliżej nieokreśloną wycieczkę. Mówię im, że te miejsca są nasze i słyszę, że wcale nie prawda. SPrawdzam bilet - jednak nasze. Dzieciarnia nie chce się usunąć. Pytam, gdzie opiekun wycieczki. Nie wiedzą. I chuj mnie strzelił. Poszłam do obsługi kina. Po powrocie z obsługą opiekunowie się znaleźli, ale biletów nie mogli znaleźć. Znaleźli i z wielkim fochem musieli iść o trzy rzędy niżej. Pewnie liczyli, że nikt się o te miejsca nie upomni.
      • margotka28 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 10:59
        P.S. nie wiem, czy w kinie byli grubi czy chudzi wink
    • exotique Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 12:40
      DORAL, ZAMIEN gruby na 'w rozmiarach powyzej sredniej krajowej' lub ' rozmiary podnoszace znacznie poziom wody'.
      ja wiem, gruby tez czlowiek-ale gruby. tak jak czarny jest czarny- a gorzkie jest gorzkie-a nie slodkie inaczej.
      niedlugo nic nie bedzie mozna powiedziec, bo sie fochac wszyscy beda
      • dziewczyna.bosmana Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 14:35
        Ogólne zasady grzeczności nakazują nazywać łysego wybiórczo kędzierzawym a szczerbatego oszczędnie uzębionym smilesmilesmile
        • margotka28 Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 15:22
          dobre smile
    • magiczna_marta Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 18:40
      Szczęście że u mnie na basenie jest basen rekreacyjny i sportowy.
    • prigi Re: niektórzy ludzie to jednak debile.... 01.07.11, 20:47
      w tym wątku najbardziej interesujące jest to, jak temat główny stał się pobocznym, a epitety twórczyni urosły do niewyobrażalnych rozmiarówwink

a ja wam powiem, że polityczna poprawność jest do dupy, bo trzeba tak zaowalować ogólnie znaną prawdę, że czlowiek gubi się przy pierwszym rzeczownikuwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka