asiaiwona_1 01.08.11, 09:31 Jak odnajdujecie ten image? Jak dla mnie fatalny... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opium74 Re: Makowiecki/Jusis - image 01.08.11, 09:46 a może to było przebranie na jakąś imprezę tematyczną?? Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Makowiecki/Jusis - image 01.08.11, 10:44 Oczywiście. Strój na koncert podczas Pikniku Country w Mrągowie. Odpowiedz Link
babowa Re: Makowiecki/Jusis - image 01.08.11, 09:52 ona z tymi włosami to jak alicja z krainy czarow on ma fajne spodnie, buty w dobrym kolorze jej stroj tez moze byc tylko ten fryz stara baba a fryz dziewczynki 5-letniej Odpowiedz Link
olinka20 Re: Makowiecki/Jusis - image 01.08.11, 10:07 On od pasa w dół ok, natomiast włosy, masakra. Te cienie pod oczami tez mowgły zlikwidowac/zamaskowac. Ona taka dzidzia piernik, ale ma trudną urode, zawsze miała. Odpowiedz Link
czarnataka Re: Makowiecki/Jusis - image 01.08.11, 10:26 Piknie wyglądają, piknie On w jakimś zespole country gra. Coś chyba takiego przeczytałam. Żal mi go jak tak na niego patrze... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Makowiecki/Jusis - image 01.08.11, 10:53 Makowiecki powinien troche brodę przystrzyc, skoro musi ja mieć, no i uczesać się trochę. Na sińce chyba nic nie poradzi, bo on odkąd pamiętam je ma . Jusis też fryz ma niezbyt . Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Makowiecki/Jusis - image 01.08.11, 13:47 Dla mnie ta para nie komponuje sie w zadnej stylizacji - on nonszalancko oblesny, ona spojrzenie z ekoobledem. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Makowiecki/Jusis - image 02.08.11, 07:54 , ona spojrzenie z ekoobledem. ototo Odpowiedz Link
karra-mia Re: Makowiecki/Jusis - image 01.08.11, 14:02 nie podoba mi się, ani on ani ona. On wygląda jak żul, ona chciałaby i modna i piękna, ale jej nie wyszło. Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: Makowiecki/Jusis - image 01.08.11, 14:30 Ja nie powiem nic odkrywczego - oboje wyglądają gorzej niż źle. Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Makowiecki/Jusis - image 01.08.11, 16:14 On zdecydowanie lepiej niz ona. Chociaz oboje dziwni. Odpowiedz Link
setia Re: Makowiecki/Jusis - image 01.08.11, 20:01 ta fryzura pasuje mi do zupełnie innej bajki. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Makowiecki/Jusis - image 02.08.11, 07:53 przepity dziadyga a jusis nie znosze Odpowiedz Link
prigi Re: Makowiecki/Jusis - image 02.08.11, 09:20 A oni jeszcze w ogóle coś nagrywają czy są znani już tylko z ekomanii? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Makowiecki/Jusis - image 02.08.11, 10:04 On nagrywa, ma zespoł o jakies dziwnej nazwie, w esce rock ich puszczaja, a ona z tego co pamietam, kiedys deklarowała w wywiadach, że bedzie nagrywac dopiero jak ten mały pojdzie do przedszkola/szkoły? Jakos tak. Odpowiedz Link
doral2 Re: Makowiecki/Jusis - image 02.08.11, 12:29 wies tańczy i śpiewa, kurpie, mazowsze i podlasie Odpowiedz Link
milva_barring Re: Makowiecki/Jusis - image 02.08.11, 15:00 hehe... Każde z innej bajki. Nie przepadam za nimi razem i z osobna. Właściwie to chyba wolę zbyt dopasowanych do siebie Skrzynecką z mężem. Chociaż za nimi też nie przepadam. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Makowiecki/Jusis - image 04.08.11, 11:07 jak dla mnie tragedyja Pani. juz nie wiem kto gorzej ona czy on. przy czym u niego razi ta broda i hery. starsznie niechlujne. u niej w zasadzie wsyzstko mnie drazni. ale na to jest taka pipciripcia. zawsze byla poczawszy od glosu pelnego egzaltacji i kescytacji nad sobą skonczywszy na ubiorze. nie trawie od zawsze. no moze jeszcze jak rowery dwa spiewala z jarem z tymi tam...czyms tam na glowie to jeszcze jeszcze. Odpowiedz Link