Dodaj do ulubionych

ponoć w polsce jest 40 gatunków komarów

14.08.11, 20:33
ale ludzi żre tylko 9.
jedne żrą najpierw bzycząc, inne żrą bez ostrzeżenia.
utłukłam dzisiaj chyba pierdyliard tych gadzin, nic nie ubywa uncertain
nogi mam zeżarte na wylot.
najgorsze są te sukinsyny, co brzękolą w nocy nad uchem.
dziękuję za uwagę.
Obserwuj wątek
    • magiczna_marta Re: ponoć w polsce jest 40 gatunków komarów 14.08.11, 21:43
      Pytanie filozoficzne mam, po chuj to to żyje?
      • deela Re: ponoć w polsce jest 40 gatunków komarów 14.08.11, 22:25
        odpowiedź filozoficzna: po chuj to to żyje

walcze z kurwami - płonaca spiralą, wtyczkami, wciągam mendy odkurzaczem - ot sypialnia - odkurzona razem z sufitem, spalona spiralka, okna zamknięte, drzwi zamknięte (szczelne drzwi!!!!) przemykam się, żeby kurwy za mną nie leciały, przenikam prawie przez drzwi - zapalam światło i z 10 kurew liczę na pierwszy rzut oka, ja pierdole, one się chyba teleportują!!!!!!
        • fajka7 Re: ponoć w polsce jest 40 gatunków komarów 14.08.11, 23:17
          Przepięknie do ujęłaś Deela. Wyraziłaś to, czego od dawna nie umiałam ubrać w słowa.
          wink
        • w_miare_normalna Re: ponoć w polsce jest 40 gatunków komarów 14.08.11, 23:24
          deela proszę cię bo walnę
          nie z takimi tekstami bo aż się w glos zasmialam ;d;d;d
    • stillgrey Re: ponoć w polsce jest 40 gatunków komarów 14.08.11, 21:43
      ja tam wole jak bzycza, bo chociaz sie budze i moge utlucwink
      • w_miare_normalna Re: ponoć w polsce jest 40 gatunków komarów 14.08.11, 23:23
        Polecam BROS dla dzieci do kontaktu. Pięknie pachnie w mieszkaniu i nie ma dosłownie ani jednej muchy czy komarów smile)
        A miałam ostatnio duuuuużo, moje okna wychodzą na działki.
        • tysia77 Re: ponoć w polsce jest 40 gatunków komarów 14.08.11, 23:35
          W mieszkaniu mam moskitiery,więc problem mnie nie dotyczy. Odkryłam dzisiaj świetną metodę na komarywink Byłam dzisiaj na spacerze ze znajomymi, koleżanka przyciągała do siebie wszystkie komary i dięki niej nic mnie nie pogryzłosmile
          • bryanowa-1 Re: ponoć w polsce jest 40 gatunków komarów 14.08.11, 23:55
            a tu u mnie to chyba na wczasy pojechały na teneryfe bo ani sztuki,ani sztuki.za to w ogrodzie posiedziec wieczorem sie nie da bo nietoperze tak nisko lataja a ja sie ich bojeuncertain
            • doral2 Re: ponoć w polsce jest 40 gatunków komarów 15.08.11, 15:48
              bryanowa, chcesz dziup??
              jak too nie masz komarów?/
              to niesprawiedliwe!!!!
              zamień się ze mną, wezmę twoje nietoperze, a ty weź moje komary.
              dokładam flaszkę wódki, ot co!!
    • anna_sla na komary wit.B6 15.08.11, 15:58
      ja mam w pakiecie w swoich lekach i mnie nie gryzą. Poczytajta w necie jak nie wierzyta big_grin
      • opium74 Re: na komary wit.B6 16.08.11, 08:42
        Bry nie ma komarów bo ma nietop[erze - czy one przez przypadek nie żywią się komarami właśnie??
        Może by tak importować trochę nietoperzy??
        Ja wczoraj wypsikana Anty Bzzzz, nastawiałam spiral kopcących i 2 świeczki i jakoś się dało wysiedzieć na tarasie....
        ja tylko pytam po co tyle czasu w perfumerii spędzam wybierając swoje ulubione zapachy jak latem i tak wszyscy pachniemy tak samo - odstraszaczami na komary suspicious
        • bryanowa-1 Re: doral 16.08.11, 13:05
          ja ci pięknie dziekuję za chęc wymiany ale nie skorzystam he he.ja to mam taką ,,słodką krew'',ze zawsze po lecie byłam jednym wielkim chodzącym bąblemuncertain jesooooo ile ja sie wapna nałykałam uuuu

a z vit.B to prawda tylko jak sie człowiek po niej ,,zajebiscie pachnąco'' poci bleee
          • anna_sla Re: doral 16.08.11, 19:01
            ja tam różnicy nie zauważam big_grin bo jest i tak o niebo lepiej niż przy TSH powyżej 10-ciu wink
            • deela Re: doral 16.08.11, 19:48
              nie wkurwiaj mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
              • schiraz Re: doral 16.08.11, 20:01
                Oj jest tego paskudztwa w bród i u mnie... I obalam mit, że komary gryzą wieczorem (poważnie mi tak matka wmawiała), goowno prawda, gryzą calutki dzień pod warunkiem, że znajdziemy się w cieniu, na słońcu mniej gryzą, pewnie dlatego, że im gorąco wink A wczoraj wieczorem przeszły same siebie, na łydkach mam bąbel przy bąblu, i na samym środku tyłka mnie pogryzły (mam nauczkę za spanie nago).
                • asiaiwona_1 Re: doral 16.08.11, 21:33
                  a mnie i Kudłata jakoś specjalnie nie gryzą. Nawet palce jednej ręki to za dużo, żeby bąble policzyć big_grin

Ale fkurfiające są bardzo. A te nocne bzyczenie to już wogóle uncertain
                  • doral2 Re: doral 17.08.11, 07:27
                    bo ty w mieście mieszkach, w miescie zamiast komarów to zapchlone gołebie grasują..
              • anna_sla Re: doral 17.08.11, 09:39
                big_grinbig_grin
                Why??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka