Dodaj do ulubionych

Łyżworolki

16.08.11, 21:57
Macie? Jeżdzicie? Ja dzisiaj sobie kupiłam,pierwszy raz jeżdziłam i bardzo mi się podobało. Trochę bolą mnie nogi,jutro pewnie będzie gorzej...
Obserwuj wątek
    • karra-mia Re: Łyżworolki 16.08.11, 22:15
      uwielbiam, niestety nie jeżdżę, bo moje się zepsuły i jakoś się nie zdarzyło, żeby kupić. Na razie zaopatrzony jest starszak, jeszcze tylko ja i będziemy sobie razem śmigacsmile
    • esofik Re: Łyżworolki 17.08.11, 01:09
      mam, lubię.. teraz niestety nie jeżdżę.. brak towarzystwa i czasu sad
    • mme_marsupilami Re: Łyżworolki 17.08.11, 07:50
      Mam, kiedys jezdzilam. Czekaja na lepsze czasy dla moich plecow.
    • beata985 Re: Łyżworolki 17.08.11, 09:46
      nie mam, nie jeżdżę- nie miem...kiedyś na dzieciowych spróbowałam to mało bez zębów zostałam...suspicious
      za to zimą na łyżwach nadganiam...smile
      • tysia77 Re: Łyżworolki 17.08.11, 10:35
        beata985 napisała:

> nie mam, nie jeżdżę- nie miem...kiedyś na dzieciowych spróbowałam to mało bez z
        > ębów zostałam...suspicious
        > za to zimą na łyżwach nadganiam...smile
        Jak umiesz jeżdzić na łyżwach to na rolkach też. Ja wczoraj miałam je pierwszy raz na nogach,wydawało mi się,ze nie będę umiała. Na łyżwach jeździłam ostatnio z 15 lat temu a całkiem dobrze mi szło. Muszę jeszcze opanować sztukę hamowania. Łyżwy też napewno kupię na zimę.
        • beata985 Re: Łyżworolki 17.08.11, 10:54
          no nie wiem nie wiem
          komplet zębów dośc sporo kosztujesuspicious
          chyba nie bede ryzykowała.......
          • tysia77 Re: Łyżworolki 17.08.11, 13:09
            smile
    • olinka20 Re: Łyżworolki 20.08.11, 16:22
      Nie mam i miec nie bede.
      Nie mam kompletnie koordynacji ruchowej, zabiłabym sie na pierwszej prostej, niestetyuncertain
    • marikooo Re: Łyżworolki 21.08.11, 20:44
      Mam, jeżdżę od kilku lat, tylko jeszcze się hamować nie nauczyłam. Serio smile
      • tysia77 Re: Łyżworolki 21.08.11, 22:09
        Ja jeżdzę codziennie wieczorem,nadal bardzo mi się podobasmile Hamuję tym halmulcem,chociaż nie zatrzymuję się tak szybko jak bym chciała. Najlepiej to chyba zjechać na trawę... Zamówiłam rolki dla młodego,jak przyjdą to umówimy się na lekcję z panem,który prowadzi zajęcia sportowe. Może nauczy mnie przy okazji hamować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka