tysia77 16.08.11, 21:57 Macie? Jeżdzicie? Ja dzisiaj sobie kupiłam,pierwszy raz jeżdziłam i bardzo mi się podobało. Trochę bolą mnie nogi,jutro pewnie będzie gorzej... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: Łyżworolki 16.08.11, 22:15 uwielbiam, niestety nie jeżdżę, bo moje się zepsuły i jakoś się nie zdarzyło, żeby kupić. Na razie zaopatrzony jest starszak, jeszcze tylko ja i będziemy sobie razem śmigac Odpowiedz Link
esofik Re: Łyżworolki 17.08.11, 01:09 mam, lubię.. teraz niestety nie jeżdżę.. brak towarzystwa i czasu Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Łyżworolki 17.08.11, 07:50 Mam, kiedys jezdzilam. Czekaja na lepsze czasy dla moich plecow. Odpowiedz Link
beata985 Re: Łyżworolki 17.08.11, 09:46 nie mam, nie jeżdżę- nie miem...kiedyś na dzieciowych spróbowałam to mało bez zębów zostałam... za to zimą na łyżwach nadganiam... Odpowiedz Link
tysia77 Re: Łyżworolki 17.08.11, 10:35 beata985 napisała: > nie mam, nie jeżdżę- nie miem...kiedyś na dzieciowych spróbowałam to mało bez z > ębów zostałam... > za to zimą na łyżwach nadganiam... Jak umiesz jeżdzić na łyżwach to na rolkach też. Ja wczoraj miałam je pierwszy raz na nogach,wydawało mi się,ze nie będę umiała. Na łyżwach jeździłam ostatnio z 15 lat temu a całkiem dobrze mi szło. Muszę jeszcze opanować sztukę hamowania. Łyżwy też napewno kupię na zimę. Odpowiedz Link
beata985 Re: Łyżworolki 17.08.11, 10:54 no nie wiem nie wiem komplet zębów dośc sporo kosztuje chyba nie bede ryzykowała....... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Łyżworolki 20.08.11, 16:22 Nie mam i miec nie bede. Nie mam kompletnie koordynacji ruchowej, zabiłabym sie na pierwszej prostej, niestety Odpowiedz Link
marikooo Re: Łyżworolki 21.08.11, 20:44 Mam, jeżdżę od kilku lat, tylko jeszcze się hamować nie nauczyłam. Serio Odpowiedz Link
tysia77 Re: Łyżworolki 21.08.11, 22:09 Ja jeżdzę codziennie wieczorem,nadal bardzo mi się podoba Hamuję tym halmulcem,chociaż nie zatrzymuję się tak szybko jak bym chciała. Najlepiej to chyba zjechać na trawę... Zamówiłam rolki dla młodego,jak przyjdą to umówimy się na lekcję z panem,który prowadzi zajęcia sportowe. Może nauczy mnie przy okazji hamować. Odpowiedz Link