kowalowa 17.09.11, 19:45 tylko gdzie? chodzi mi o tzw.alladynki? jeansowe, dłuższe.. jutro mam zamiar na "szoping" do Wola Parku pojechać (mam wychodne, bez dzieci DD ), a że czasu mało, to może Wy się orientujecie gdzie takowe nabyć można; jakiś H&M, C&A ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: spodnie kupić chcę 17.09.11, 19:52 arju siur dat ju łont buy takie gacie?? tylko szczupłe i wysokie babeczki dobrze w takich majciochach wyglądają... Odpowiedz Link
kowalowa Re: spodnie kupić chcę 17.09.11, 20:03 noł, ajm not siur "tylko szczupłe i wysokie babeczki dobrze w takich majciochach wyglądają..." coś mi sugerujesz? jeśli jestem 5 tyg po porodzie nie mogę być już lachonem? dobra, masz rację...nie jestem.... ale nie chce spodni na guzik..chcę w gumkę z racji wyżej wymienionego powodu; nie muszą być te aaladynki, mogą być inne ino w gumkę Odpowiedz Link
prigi Re: spodnie kupić chcę 18.09.11, 12:02 ale nie chce spodni na guzik..chcę w gumkę z > racji wyżej wymienionego powodu; nie muszą być te aaladynki, mogą być inne ino > w gumkę dresy? w c&a kupiłam sobie 2 pary fajnych dżinsów, no ale na guziki. za to w promod kupiłam lekkie alladyny. co prawda po kilku dniach je oddałam ze względów ww przez doral. może tam coś znajdziesz co ci podpasuje Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: spodnie kupić chcę 17.09.11, 20:04 popieram Doral, one sa dość hmm.. wymagajace Odpowiedz Link