10.10.11, 20:35
Dziś Młodszego odziałam w to diabelstwo i czapkę też wyjęłam.
Jak tam u Was?
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Rajstopy 10.10.11, 20:38
      Bez rajstop. Czapki z daszkami smile.
    • amoreska Re: Rajstopy 10.10.11, 20:43
      Moje bez rajstop (pod spodniami). I bez czapki. Ale obawiam się, że już niedługo uncertain
      • doral2 Re: Rajstopy 10.10.11, 20:50
        rajstopy pod spodniami już od paru dni noszę.
        a co moje dziecko nosi, to nie wiem.
        wczoraj widziałam swoje dziecko chodzace po mieszkaniu boso i z gołymi nogami, aż mi wątroba oszroniała uncertain
        • a-ronka Doral ja pierniczę:) 11.10.11, 09:22
          już mnie tyłek zaswędział bo rajstopy mnie drapią. Jka żyje to pod spodnie NIE ZAŁOŻĘ.
          Jesu współczuję twoim "nogą"smile
          • prigi Re: Doral ja pierniczę:) 11.10.11, 20:29
            o to to to. mam identycznie!!! rajtki pod portki wkładam tylko raz w roku, jak idę z córą na dłuższy spacer w -25st Cwink
    • dziewczyna_bosmana Re: Rajstopy 10.10.11, 21:11
      Niestety wyciągnęłam ustrojstwo i odziałam dziecię. Okutałam ją jak na sybir i wcale się nie ugrzała..
    • ez-aw Re: Rajstopy 10.10.11, 21:29
      Jeszcze bez rajstop, ale w grubszych spodenkach polarowych. Plus czapka - cienka, ale z uszami.
    • 18_lipcowa1 Re: Rajstopy 10.10.11, 21:37
      Nie, na rajty jest dla mnie za ciepło.
      Natomiast czapke ażurową taką ma, sama chciała.
      • tysia77 Re: Rajstopy 10.10.11, 22:49
        Dla mnie jeszcze za ciepło. Do przedszkola mam blisko a w ciągu dnia jest cieplej.
      • w_miare_normalna Re: Rajstopy 10.10.11, 23:39
        Ja też zakładam rajstopki i cieniutką czapeczkę.
        Oczywiście jak widzę przebłyski słońca to chowam rajtuzy tongue_out
        • i_b13 Re: Rajstopy 11.10.11, 08:18
          w życiu dziecko nie da sobie ubrać rajstop pod spodnie, gdy jest cieplej niz - 15
          do spódnicy - tak
          czapkę ażurową wzięła dziś i ubrała do szkoły, bo, uwaga, koleżanki juz noszą to i ona też
          aaaaa i bluzkę z długim rękawem w końcu zdecydowała się założyć, bo dotychczas z krótkim latała
          • opium74 Re: Rajstopy 11.10.11, 08:47
            rajstopy to przy -5..... chyba że przy 0 ale jak jest wiatr.
            Młodego ubieram warstwowo. W przedszkolu mają ciepło i lata tam w krótkim rękawku.
            Wczoraj miał: krótki rękawek, sweterek i kurtke /taką cieniutką "skórzaną"/.
            Jak go odbierałam to twierdził że podczas wyjścia na dwór nie mógł znaleźć sweterka i był w samym krótkim rękawku i kurtce.... było 12 stopni.... Pani powiedziała że to nie ona ubierała i ona nie wie. Grunt że przezył suspicious
    • lalinka11 Re: Rajstopy 11.10.11, 08:47
      Założyłam koszulki na ramiączkach pod bluzki, a czapkę tylko Młodszy, bo panie na mnie krzywo patrzą w przedszkolu. Rajstopy dopiero przy 15st na minusie
    • karra-mia Re: Rajstopy 11.10.11, 10:28
      bez rajstop i jeden i drugi, ale niestety w czapkach, co młodszy przezyć nie umiebig_grin
    • mme_marsupilami Re: Rajstopy 11.10.11, 14:15
      23 stopnie smile
      • sewa.49 Re: Rajstopy 11.10.11, 14:48
        Mlody pomaszerowal bez rajstop do przedszkola. Dzis bylo 14 C. Z rjtstopami jest co roku ciezko, zeby go naklonic do zalozenia jak jest zimno.
        Na wiosne to znowu nie moze sie z rajstopami rozstac i ne chce skarpet zakladac. Wpadlam na pomysl i mu kalesony zakupilam. Moze zadziala big_grin
        • asiaiwona_1 Re: Rajstopy 11.10.11, 20:11
          rajstopy Kudłat nosi jak ma jakieś cieńsze spodnie. Wczoraj płakała, że ma zimne ręce więc dziś wyciągnełam cienkie jesienne rękawiczki. Czapkę taką w miarę cienką też nosi bo wiatr trochę mocno zawiewa momentami. ja to w życiu rajstop nie założę pod spodnie choćby mi włosy na nogach oszroniały big_grin
          • doral2 Re: Rajstopy 11.10.11, 20:13
            hehe, ja potrafię nawet ciepłe rajstopy pod spodnie założyć i wcale mi nie jest za gorąco big_grin
    • prigi Re: Rajstopy 11.10.11, 20:33
      spodni niet, czapka sportowa u starszej, czapa u młodszego, ale też przez chwilę. ogólnie pogodowo nie jest jeszcze kiepsko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka