magiczna_marta 10.10.11, 20:35 Dziś Młodszego odziałam w to diabelstwo i czapkę też wyjęłam. Jak tam u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: Rajstopy 10.10.11, 20:43 Moje bez rajstop (pod spodniami). I bez czapki. Ale obawiam się, że już niedługo Odpowiedz Link
doral2 Re: Rajstopy 10.10.11, 20:50 rajstopy pod spodniami już od paru dni noszę. a co moje dziecko nosi, to nie wiem. wczoraj widziałam swoje dziecko chodzace po mieszkaniu boso i z gołymi nogami, aż mi wątroba oszroniała Odpowiedz Link
a-ronka Doral ja pierniczę:) 11.10.11, 09:22 już mnie tyłek zaswędział bo rajstopy mnie drapią. Jka żyje to pod spodnie NIE ZAŁOŻĘ. Jesu współczuję twoim "nogą" Odpowiedz Link
prigi Re: Doral ja pierniczę:) 11.10.11, 20:29 o to to to. mam identycznie!!! rajtki pod portki wkładam tylko raz w roku, jak idę z córą na dłuższy spacer w -25st C Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: Rajstopy 10.10.11, 21:11 Niestety wyciągnęłam ustrojstwo i odziałam dziecię. Okutałam ją jak na sybir i wcale się nie ugrzała.. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Rajstopy 10.10.11, 21:29 Jeszcze bez rajstop, ale w grubszych spodenkach polarowych. Plus czapka - cienka, ale z uszami. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Rajstopy 10.10.11, 21:37 Nie, na rajty jest dla mnie za ciepło. Natomiast czapke ażurową taką ma, sama chciała. Odpowiedz Link
tysia77 Re: Rajstopy 10.10.11, 22:49 Dla mnie jeszcze za ciepło. Do przedszkola mam blisko a w ciągu dnia jest cieplej. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Rajstopy 10.10.11, 23:39 Ja też zakładam rajstopki i cieniutką czapeczkę. Oczywiście jak widzę przebłyski słońca to chowam rajtuzy Odpowiedz Link
i_b13 Re: Rajstopy 11.10.11, 08:18 w życiu dziecko nie da sobie ubrać rajstop pod spodnie, gdy jest cieplej niz - 15 do spódnicy - tak czapkę ażurową wzięła dziś i ubrała do szkoły, bo, uwaga, koleżanki juz noszą to i ona też aaaaa i bluzkę z długim rękawem w końcu zdecydowała się założyć, bo dotychczas z krótkim latała Odpowiedz Link
opium74 Re: Rajstopy 11.10.11, 08:47 rajstopy to przy -5..... chyba że przy 0 ale jak jest wiatr. Młodego ubieram warstwowo. W przedszkolu mają ciepło i lata tam w krótkim rękawku. Wczoraj miał: krótki rękawek, sweterek i kurtke /taką cieniutką "skórzaną"/. Jak go odbierałam to twierdził że podczas wyjścia na dwór nie mógł znaleźć sweterka i był w samym krótkim rękawku i kurtce.... było 12 stopni.... Pani powiedziała że to nie ona ubierała i ona nie wie. Grunt że przezył Odpowiedz Link
lalinka11 Re: Rajstopy 11.10.11, 08:47 Założyłam koszulki na ramiączkach pod bluzki, a czapkę tylko Młodszy, bo panie na mnie krzywo patrzą w przedszkolu. Rajstopy dopiero przy 15st na minusie Odpowiedz Link
karra-mia Re: Rajstopy 11.10.11, 10:28 bez rajstop i jeden i drugi, ale niestety w czapkach, co młodszy przezyć nie umie Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Rajstopy 11.10.11, 14:48 Mlody pomaszerowal bez rajstop do przedszkola. Dzis bylo 14 C. Z rjtstopami jest co roku ciezko, zeby go naklonic do zalozenia jak jest zimno. Na wiosne to znowu nie moze sie z rajstopami rozstac i ne chce skarpet zakladac. Wpadlam na pomysl i mu kalesony zakupilam. Moze zadziala Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Rajstopy 11.10.11, 20:11 rajstopy Kudłat nosi jak ma jakieś cieńsze spodnie. Wczoraj płakała, że ma zimne ręce więc dziś wyciągnełam cienkie jesienne rękawiczki. Czapkę taką w miarę cienką też nosi bo wiatr trochę mocno zawiewa momentami. ja to w życiu rajstop nie założę pod spodnie choćby mi włosy na nogach oszroniały Odpowiedz Link
doral2 Re: Rajstopy 11.10.11, 20:13 hehe, ja potrafię nawet ciepłe rajstopy pod spodnie założyć i wcale mi nie jest za gorąco Odpowiedz Link
prigi Re: Rajstopy 11.10.11, 20:33 spodni niet, czapka sportowa u starszej, czapa u młodszego, ale też przez chwilę. ogólnie pogodowo nie jest jeszcze kiepsko. Odpowiedz Link