tysia77 16.10.11, 22:01 Syn mnie namawia na zorganizowanie w domu. Pamiętam,że piekłyście w tamtym roku te ciastka paluchy. Mogę prosić o linka? Nie mogę znaleźć. Macie jakieś sprawdzone pomysły na dekoracje i inne przekąski? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: Halloween 16.10.11, 22:06 proszę bardzo mojewypieki.blox.pl/strony/halloween.html dorotus ma zajebiste przepisy - - start 2.01.2011 Odpowiedz Link
kasia111177 Re: Halloween 16.10.11, 22:13 Pozazdrościłaś zii? Ona teraz na forum kuchennym szaleje, jakieś mózgi i pozatapiane czaszki chce produkować Jak to ma być impreza dla dzieciaków, to bym się skupiła na dekoracjach (wydrążona dynia obowiązkowo), a to co podasz do jedzenia to sprawa drugorzędna. Odpowiedz Link
tysia77 Re: Halloween 16.10.11, 22:36 Będą moje kileżanki z dziećmi. Młody chciałby jakieś specjalne przekąski. Podobają mi się te ciasteczka paluchy,przepis chyba nie jest trudny. Dynia napewno będzie Widziałam wątek,ale mnie przerasta jej menu Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Halloween 16.10.11, 22:39 wieta co ja nie wiem gdzie ta zija mieszka ale w uk to by sie nie musiała srać z przygotowywanie tego wszystkiego co tam se do głowy nakładła tylko by se gotowce kupiła od wyboru do koloru i tylko wyjeła z opakowań. Odpowiedz Link
tysia77 Re: Halloween 16.10.11, 22:43 Wydaje mi się,że w Polsce. Nie zwracałam nigdy uwagi na Halloween,więc nie wiem czy u nas można kupić gotowce. Chociaż wydaje mi się,że nie ma. Odpowiedz Link
beata985 Re: Halloween 16.10.11, 23:05 chyba nawet w Krakowie....tam był jej ślub wiec pewnie w okolicy mieszka....... Odpowiedz Link
renkag Re: Halloween 18.10.11, 13:25 No właśnie - ja robię córce urodziny spod znaku duchów. Kupiłam trochę gadżetów na allegro. Myślę teraz o jakiś atrakcjach dla 10 latków - macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link