olinka20 08.11.11, 20:52 Dawno sie nie radziłam wiec jestem. Co do takiej sukieniuni ( zamierzony efekt, nie mam zgąbczastego mózgu ) W rzeczyswistosci jest przed kolano ( ja kurdupl jestem) i jest z takiej grubej bawełny. Grube rajtki ok? A na góre? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: Modowo 08.11.11, 21:07 dla mnie to letnia sukienunia więc grube rajtki i góry wszelakie raczej odpadają Odpowiedz Link
olinka20 Re: Modowo 08.11.11, 21:17 To jesienna kolekcja, gruba bawełna, widac po niej ze z takiego grubszego materiału, latem bym umarła z goraca Odpowiedz Link
doral2 Re: Modowo 08.11.11, 21:54 trochę krótka, ale ja starej daty jestem. ciepłe rajtki zdadzą egzamin pod warunkiem, ze sukienunia nie będzie się do nich przylepiać. na górę żakiecik jakiś, najlepiej w kolorze rajtków. Odpowiedz Link
lalinka11 Re: Modowo 09.11.11, 08:45 Zestaw z czernią, zawsze się sprawdza i dobrze wygląda. Czarne rajtki, na górę czarny żakiet Odpowiedz Link
kiecha3 Re: Modowo 09.11.11, 09:38 he he he... ja też.... ale co zrobić... kiedy figura Marlin'ki mi pisana... że tez nie robią operacji zwężających biodra.... - to nisza rynkowa jest... Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: Modowo 09.11.11, 11:36 Czarne kryjące rajtki, czarne bolerko lub żakiet i jeszcze bym gruby pasek dodała ze srebrną klamrą albo czarne korale. Buty na obcasie oczywiście czarne Odpowiedz Link
one-smutasek Re: Modowo 09.11.11, 11:50 Ja lubię połączenie czerwieni i szarości więc dałabym szare rajstpy a na górę szare bolerko szpilki, bez korali i bez paska bo tam gdzieś na ramieniu jest kokarka czy coś w tym stylu, pasek jak dla mnie odpada bo sukienka sama w sobie jest podzielona na 2 części wprowadzenie dodatkowej skróci sylwetkę. Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: Modowo 09.11.11, 11:56 Z szarościami faktycznie ładnie, pomyślałam o pasku bo talia jakaś taka "goła" mi się zdaje. Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Modowo 09.11.11, 15:48 Oli, a moze pod sukienke cos z dlugim rekawem pokonbinuj. Jakis golf cienki przylegajacy do ciala, a wtedy do koloru rajstopy dobierz. I odpruj tego kfiatka Odpowiedz Link
olinka20 Re: Modowo 09.11.11, 19:47 Nie kłocic sie! Opcja z szarym mi sie bardzo podoba, kurde chyba jedyny kolor rajstop jakich nie posiadam, musze to nadrobic. Odpowiedz Link
marghe_72 Re: Modowo 10.11.11, 13:24 może i wełniana, ale fason letni. Nadal nie widzę do niej rajtek i żakietu. Czerń z czerwienią dość oklepana. Może zaszalej z pomarańczami? Odpowiedz Link