doral2 28.11.11, 21:03 najlepiej smakuje z musztardą sarepską. i w sumie ta musztarda lepsza od kiełbasy tak, właśnie żrem suszona kiełbasę z musztardą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_bosmana Re: suszona kiełbasa 28.11.11, 21:04 Idę po kiełbasę i musztardę a Ty dostaniesz kopa jak znowu utyję Odpowiedz Link
amoreska Re: suszona kiełbasa 28.11.11, 21:06 O, mniam, a jak się po takiej kiełbasce ładnie odbija Odpowiedz Link
ez-aw Re: suszona kiełbasa 28.11.11, 21:19 Z suszonych kiełbas najbardziej lubię kabanosy, One nie potrzebują dodatków typu musztarda Odpowiedz Link
doral2 Re: suszona kiełbasa 28.11.11, 21:22 eetam, to musztarda nie potrzebuje dodatków w postaci kabanosów Odpowiedz Link
karra-mia Re: suszona kiełbasa 28.11.11, 21:12 a ja odgrzewam bigos mężowi, to też sobie skubnę a z musztardą najlepiej uwielbiam frankfuterki surowe Odpowiedz Link
doral2 Re: suszona kiełbasa 28.11.11, 21:28 ożesz! dobrze żeś mi przypomniała o kaszance! Odpowiedz Link
mearuless Re: suszona kiełbasa 28.11.11, 21:52 musztarda to jest najlepsza wyjadana lyzeczka ze sloika, koniecznie stojac w drzwiach lodowki kielbase suszona lubilam kiedys az do momentu jak mnie kolezanka poczestwoala..opowiadajac mi ze to wlasnej roboty tz wlasnego suszenia. a jak juz konczylam spozywac to dodala ze suszona na sloneczku na balkonie...i ja oczami wyobrazni zobaczylam te miliardy much, pszczol i innych robali obsiadajacych ta kielbase i gesto oddajacych swe owadzie stolce na nia. i tak juz z rok kielbasy susz. w ustach nie mialam Odpowiedz Link
olinka20 Re: suszona kiełbasa 28.11.11, 22:10 Meła to jak bede miała własną suszona kiełbase ( suszona na strychu, mam 2 koty to myszy chyba brak ) to ci ja wysle Odpowiedz Link
saguaro70 Re: suszona kiełbasa 28.11.11, 21:54 Mnie najbardziej pasi chrzanowa z Biedronki albo Lidla. Z kiełbasą z wody. Suszona nie dla mnie, za dużo wchodzi między zęby. Nie mam cierpliwości potem w nich dłubać. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
sewa.49 Re: suszona kiełbasa 29.11.11, 15:23 Z suszonych kiebas to najbardziej mi smakuje mysliwska i kabanosy drobiowe. Kiedys jadlam pyszna kiebase swojska od chlopa ze wsi. Niebo w gembie, krucha, pachnaca czosnkiem. Im duzej sie suszyla tym byla smaczniejsza Odpowiedz Link
sewa.49 Re: suszona kiełbasa 30.11.11, 20:37 O matko, az sie obslinilam Doral Ty jednak zolza jestes wiesz? Odpowiedz Link