Dodaj do ulubionych

dołka mam:(

29.11.11, 08:52
moze niepowinnam sie dołowac ale nie umiem inaczej, tak mnie na wsi podsumowano ze szok, tylko ze jakos nikt nie chcial sie ze mna miejscami zamienicsad wyszlo ze to ja wykonczylam meza, ze sie porobilo jak sie porobilo to moja wina, ze on pił bo sobie ze mna nie potrafil poradzic bo ja sie buntowalam (ze on pił)niepozwalam sobie na pewne zachowania, ze mnie w domu czesto ni bylo jak on wracal do domu ( z dzieckiem do lekarzy i regularna rehabilitacja) to sie k....a nie bede przejmowac ze on przez 2 godzinki popoludniu sam posiedzi, wrrr,
Obserwuj wątek
    • a-ronka Re: dołka mam:( 29.11.11, 09:24
      zapamietaj sobie,że ludzie to wilki. W oczy pitu,pitu bos ty biedna ,boś ty wdowa i takaie tam.
      Poza plecami oczywiście jesteś k. bo wykończyłaś męża. One wiedza lepiej bo były waszym prześcieradłem. Taka mentalnośc ludzi.

Ja też mam opinię krwiopijcy a mąz oszusta bo przecież jak mozna zmiaeniać samochody i stawiać dom ?
      Tyle,że nikt nie widzi,że stary zapyla po 12-14 godzin .Sama widzisz,że ludzie wiedza lepiej a jak nie wiedza to sobie dopowiedzą.Olać i absolutnie nie odpowiadać na zaczepki. Umarł bo umarł,pił bo pił.Tyle w temacie.
      • dziewczyna_bosmana Re: dołka mam:( 29.11.11, 09:31
        Nie ma co się przejmować babami które z nudów plotki płodzą a same mają alkoholików w domu. Każda świętsza od samego Boga, do kościołka lata 3 razy dziennie a dupę obrabia wszystkim i zachowuje się gorzej od diabła. Znam to niestety i olałam bo już bym się rozwiodła albo powiesiła..
        • olinka20 Re: dołka mam:( 29.11.11, 09:35
          Buzka, dziewczyny ci juz napisały.
          Dodam, ze ludzie zawsze beda gadac, ja rozumiem, ze to boli, ale skoncentruj sie na sobie i małym i olej głupie krowy.
    • jowitka345 Re: dołka mam:( 29.11.11, 09:31
      No przykro mi.. wieś to taka społeczność co wiedza dużo o sąsiadach, i zawsze ta baba jest winna bo mu nie dogodziła tak jak trzeba... trzymaj się kochana, wszystko to ucichnie niedługo bo pewnie znajda sobie inny obiekt do obgadywania.
      Mam rodzinę na wsi.. mój wujek chłop ze wsi a ciocia miastowa i nigdy z kobitami na ławce pod domem nie siedziała to tez była niedobra, że to jej wina, ze biednie mają bo z sąsiadami nie chce poplotkować a one takie dobre kumy , ze by im pomogły uncertain
      • opium74 Re: dołka mam:( 29.11.11, 09:58
        pozdrów te panie serdecznie środkowym palcem.... w tyłku mniej ich gadania...psy szczekają karawana idzie dalej.
    • mearuless Re: dołka mam:( 29.11.11, 10:35
      wiesz...ludzie musza cos wymyslic zeby nudno nie bylo.
      no bo jak to tak bez sensacji...wzial i umarl???
      eeeeeeee nie trzeba do tego dorobic jakas aferke bedzie sie przyjemniej alpagi pod spozywczakiem oproznialo.
      a i w domu ze smierdzacym trawiona wóda czlowiek sie lepiej odnajdzie i moze mniej go zaboli ta kurewska niemoc na meza alkoholikasuspicious

nie przejmuj sie.
      uszy do gory.
      to ze gadaja to tylko dlatego ze sami maja od wuja problemow.
      czlowiek szczesliwy nie szuka tak nisko rewelacji i nie zywi sie takimi brudami. tylk frustraci siegaja po rozrywke najnizej-ty badz ponad to!!!

ba!!!!!! poszla bym o krok dalej, specjalnie sie wysztafirowala, ubrala i kuszaco-zmyslowa przeszla przez wies. niech stare zapyziale kury pekna z zazrdosci...suspicious
    • jowita771 Re: dołka mam:( 29.11.11, 10:55
      To co miałaś robić, według tych ludzi, niańczyć dorosłego chłopa, bo pijak? Babo, weź się nie przejmuj debilami, którzy takie rzeczy wymyślają.
    • saguaro70 Re: dołka mam:( 29.11.11, 11:10
      Zupełnie niepotrzebnie. Pijak w rodzinie to detrukcja. Znam to z autopssji.
      A ludzie. Koorwa, Ci to zawsze wiedzą co się u nas dzieje. Nie mają nic do roboty, więc obrabiają doopy. Daj spokój. Żeby odegnać swoje problemy zajmuja się kims innym. Ludzie, którzy tak się zachowują mają bardzo niskie poczucie swojej wartośći, są ograniczeni umysłowo.
      3maj się, skarbie big_grinbig_grin
      Pozdrawiam cieplutko smilesmile
    • ez-aw Re: dołka mam:( 29.11.11, 12:23
      Popieram dziewczyny, olej to. Choć wiem, ze trudno.
      Ściskam mocno i całuje.
    • buzka25 Re: dołka mam:( 29.11.11, 12:24
      może własnie dlatego ze sie nie daje to zaczeli gadac tak zebym "usłyszała"? nie chodze jak typowa wdowa, nieprzezywam , nie mam głowy spuszczonej w dół, wrecz przeciwnie, bo mam dla kogo zyc, i mam tyle na glowie ze nie ma czasu na zamartwianie, a według kum powinnam inaczej, hmmm, tylko ze w domowym zaciszu czasem pekamsad
      • prigi Re: dołka mam:( 29.11.11, 13:01
        ludzie potrafią być potworamisad
        przykro mi, słowa "nie przejmuj się" łatwo powiedzieć a trudniej wdrożyć w życie. bądź silna, a jak już nie wytrzymasz to pysknij porządnie jednej i drugiej, aby zajęły się swoim życiem i wychowywaniem swoich dzieci, zamiast pitolić o rzeczach, o których nie mają bladego pojęcia.
    • mme_marsupilami Re: dołka mam:( 29.11.11, 14:03
      Olej. Jezykow ludziom nie poodcinasz, a za tydzien wezma kogos innego na tapete.
      • 3-mamuska Re: dołka mam:( 29.11.11, 14:38
        Przykre to co piszesz,a ludzie jeszcze dokopia, a pomoc nie ma komu.
        Jedyne co mozesz zrobic to olac ,i zyc wlasnym zyciem.A w domu wieczorem poplakac,a nastepnego dnia wstac z nowymi silami.Pozdrawiam.
        • doral2 Re: dołka mam:( 30.11.11, 20:24
          buzka, mówiłam ci, że będą ozorami mleć.
          bo taka ludzka natura jest.
          ty se lepiej wyobraź, jak by im te ozory latały jakbyś na pogrzeb nie poszła...
          ludzie nie mając swoich problemów, żyją problemami innych i tyle.
          nie słuchaj plotkar, rób swoje.
          głowa do góry smile
          • migotka-2 Re: dołka mam:( 30.11.11, 20:35
            Obowiązkiem matki jest dbać o dzieci, dopełniłaś? Myślę, że tak- odfajkuj!
            Obowiązkiem kobiety jest dbać o siebie, dopełniłaś? Odfajkuj! Obowiązkiem męża i żony jest stworzyć dziecku optymalne warunki rozwoju. Jak spisał się pan mąż? A teraz w swojej świadomości i podświadomości wyślij babony i resztę w kosmos z życzeniami "wesołych świąt". A ty podnieś głowę do góry i do przodu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka