Dodaj do ulubionych

dom dla kota poszukiwany:)

29.11.11, 21:18
Kot to wysterylizowana kotka, bialo-czarna, nie mam pojecia ile ma lat, ale wyglada na rok-dwa.
Jest wyjatkowa przylepa, taka co to by tylko na kolanach czlowieka lezala i mruczalasmile
Jest kotem generalnie podworkowo stajennym, ale mieszkala tez w domu i jest nauczona korzystania z kuwety. Odrobaczana, szczepiona, odpchlana regularnie spot-on'em.

Dziewczyna, ktora trzyma u mnie konia w pensjonacie przywiozla ja do mnie z poprzedniej stajni, jednak nie mam warunkow zeby wziasc ja do domu (wlasne dwa koty, w tym jeden niemal identyczny jak ta kotkasmile, dog niemiecki) a tak na zewnatrz ja trzymac niebardzo mam sumienie, zwlaszcza, ze boi sie samochodow, z jednym juz miala bliskie spotkanie, a mieszkam w sasiedztwie ulicy, malo ruchliwej ale jednak. Dziewczyna jest w stanie dokladac sie do jej utrzymania, byleby tylko znalazl sie dla niej jakis cieply, bezpieczny kątsmile

Zdjecie przyrzekam zamiescic jutro, w przyblizeniu kotka wyglada tak:
kot
Obserwuj wątek
    • stillgrey transport 29.11.11, 21:21
      Acha, jestem w stanie zalatwic transport praktycznie na terenie calego kraju, ale najfajniej gdyby znalazl sie dom z okolic Warszawy, Łodzi, Poznania, Rzeszowa, Lublina, Krakowa, Zakopanego. Kotka znajduje sie teraz w Kurzeszynie niedaleko Rawy Mazowieckiej.
      • olinka20 Re: transport 29.11.11, 21:24
        Still trzymam kciuki za nowy dom.
        Mam 2 i poł kota i nie ma szans na nastepnego, ale potrzymac kciuki moge co nie?
        • stillgrey Re: transport 29.11.11, 21:27
          a tylko sprobuj puscic!;D
          • olinka20 Re: transport 29.11.11, 21:32
            Popatrz tylko na moja sygnaturke big_grin
            Jakzebym mogła puscicwink
    • jkk74 Re: dom dla kota poszukiwany:) 29.11.11, 21:52
      a myślisz że dałoby radę aby była kotem domowym? bo ja mam jedną dziewczynę w doku, taką ok 2,5 roku i szkoda mi jej bo sama jest smile
      tylko ja w wawie mieszkam, w bloku więc puszczanie jej na dwór odpada sad
      • stillgrey Re: dom dla kota poszukiwany:) 29.11.11, 22:07
        mysle, ze nie byloby problemusmile dopytam sie jeszcze jutro, ale wiem, ze przez jakis czas mieszkala w mieszkaniu i nie narzekala, domownicy takze niesmile a zwlaszcza teraz w zime jestem pewna, ze z calego kociego serducha doceni domowe ciepelkobig_grin
      • stillgrey Re: dom dla kota poszukiwany:) 30.11.11, 10:56
        Jkk, jesli sie nie rozmyslilas, to mam juz zalatwiony transport kotki na niedzielesmile
        Jesli sie u Ciebie nie zaaklimatyzuje, albo bedziesz z jakiegos powodu niezadowolona to poszukamy jej nowego domku, takze nie martw sie, ze bierzesz sobie na glowe klopot, ktorego w razie czego nie bedziesz miala jak sie pozbycwink
        Odezwij sie do mnie na maila to ustalimy szczegoly, albo podaj mi swoj numer telefonu to przedzwoni do Ciebie Kaja od kotkismile moj mail - chinex@o2.pl .
        • jkk74 odpisałam na maila n/t 30.11.11, 12:06

• veoxeu Re: dom dla kota poszukiwany:) 30.11.11, 13:14
      myślę że znalazł bym dla niego domek,
      Proszę o kontakt na maila atakama@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka