Dodaj do ulubionych

pytanie o fb

12.12.11, 17:52
Mam pytanie, sprawa jest poważna. Czy jest możliwe aby nie mieć konta na fb, a mimo to znajdywać w historii przeglądarki linki które prowadzą do facebooka? Czy może być tak że wiele stron "zwykłych" są powiązane z fb, tzn. mają znaczek "lubie to" i dzięki temu można mieć w historii linki do fb mimo iż nie ma sie tam konta i nie loguje sie bezpośrednio na fb? Mam nadzieje że nie namieszałam i ktoś mnie zrozumie. Sprawa jest poważna.
Obserwuj wątek
    • mamakarolla Re: pytanie o fb 12.12.11, 18:17
      nie, myslę, ze to nie możliwe.
      Trzeba wejść na fb, żeby wyświetlało się to w historii.
      Zdarza mi się czasami, że chcę wejść na jakąś stronę np przez jakąś reklame, a nie mogę, bo przekierowuje na stronę fb, a nie mam tam konta.

Albo, na stronie gazety wyświetla się np, że ileś tam osób lubi to i jak klikam na ich zdjęcia to też przekierowuje na fb.
      • kocio-kocio Re: pytanie o fb 12.12.11, 18:28
        No ale jeśli kliknęłaś i Cię przekierowało na stronę wymagającą logowania na fb, to ona zostaje w historii.
        • mamakarolla Re: pytanie o fb 12.12.11, 18:56
          no napisałam, że trzeba wejść na fb, zeby wyświetlało się w historii.
          • olinka20 Re: pytanie o fb 12.12.11, 19:09
            Ale nie trzeba miec konta zeby wejsc na jakas fb stronke, nie raz zostałam tam przekierowana, pomimo tego, ze konta na fb nie mam.
            • mamakarolla Re: pytanie o fb 12.12.11, 19:12
              no tak, zgadza się, napisałam powyżej, że przekierowuje mnie, ale nie mogę wejść dalej, bo nie mam konta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka