Dodaj do ulubionych

marzy mi się

08.01.12, 22:07
nauczyć się "tańczyć" jumpstyle. Ja całe lata swojej świetności przetańczyłam/przeskakałam techno i Liroya. Moje współtowarzyszki imprez były kręcidupkami w celach oczywistotowarzyskich. Ja szłam szaleć. Czuję ten klimat, a jak oglądam zrzuty z corocznych zlotów to normalnie chcę tam być. I na Maydayu też!

Dzisiaj moje nóżki wytrzymały ucząc się pierwszego kroku. Mieszają mi się te giczory, ale wreszcie załapałam a próbowałam już chyba setki razy big_grin, ale wtedy jako kloc wagi ciężkiej i nieruchawej traciłam równowagę. Myślicie, że poważnej matce trójki dzieci i wielo-niani nie przystoi? Ja nigdy nie wyrosłam z wieku nastoletniego. To się leczy czy akceptuje?
Obserwuj wątek
    • anna_sla link dla ciekawych 08.01.12, 22:10
      www.youtube.com/watch?v=pcIF7-VFrs8&feature=fvwrel
    • fajnyrobal Re: marzy mi się 08.01.12, 22:12
      Zdecydowanie akceptuje, bo na leczenie już za późno big_grin
      • mona_mayfair Re: marzy mi się 08.01.12, 22:24
        A skakaj sobie kobito jak lubisz i ci sie to podobasmile Zdrowo smile
    • gonia28b Re: marzy mi się 09.01.12, 11:18
      ło rany... a któż powiedział, że mamuśka i niania w jednym z automatu musi być od razu nudną matroną z muchami w nosie????
      Oczywiście, że zaakceptować - i cieszyć się jak najbardziej z takiego stanu rzeczy! big_grin
      • gonia28b dzięki za linka! :) 09.01.12, 11:19
        też popróbuję wink
        • paciaty Re: dzięki za linka! :) 09.01.12, 11:28
          Ja proponuję spróbować wyleczyć dużą dawką alkoholu, jak nie przejdzie to pogonić dzieciaki, słuchawki na uszy, muza na fula i jazdaaaaaa big_grin
          Też chcę, też chcę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka