Dodaj do ulubionych

WIRTUALNY FITTNES CLUB ;)

13.01.12, 20:11
Zapraszam wszystkie ćwiczące i mające zamiar ćwiczyć foremki na zajęcia.
Zapisy całą dobę.
Wstęp- FREE
Zajęcia będą odbywać się w dogodnych dla każdej godzinach i miejscu.
tongue_out
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 13.01.12, 21:20
      Weź mi nie przypominaj bo mam ochotę wytłuc wszystkie lustra i chodzić w szlafroku..
      • kruszynka09 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 13.01.12, 21:33
        haha tego mi trza byłotongue_out
    • olinka20 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 13.01.12, 22:22
      Beata pochwal sie ile suwów dzisiaj zrobiłaswink
      • beata985 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 13.01.12, 23:31
        ja obowiązkowo 3x50smile
        rano, południe, wieczórsmile
        • nerri Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 13.01.12, 23:34
          Ja od niedzieli zaczynam(popołudniu odbieram mój), natchnełaś mnie z tym srzętemwink
          • i_b13 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 14.01.12, 08:40
            ja po tygodniu zaprzyjaźniania się z orbitrekiem, wczoraj go dosiadłam
            dziecię 10 tygodniowe w leżaczku przed maszyną
            matka na maszynę
            matka w ruch
            dziecię w śmiech
            po 12 minutach zeszłam nieżywa... kondycja zerowa
            mała aż się obsrała ze śmiechu
    • kodam3 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 14.01.12, 09:14
      a macie instruktorkę?
      jesli nie,to ja służę
      oczywiście za odpłatnością tongue_outtongue_outtongue_out
      do wyboru-karnety miesięczne,albo wejsciówki jednorazowe
      • aqua48 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 14.01.12, 09:31
        Dołanczam się, choć z maszyn wykorzystujących siły fizyczne posiadam jedynie mopa i starą maszynkę do mięsa. Ale namachać się przy niej też trzeba.
    • anna_sla Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 14.01.12, 10:42
      ja też sie dołączam big_grinbig_grin z maszyn mam bieżnię i wreszcie na dłużej jej wykorzystuję, wreszcie nóżki tak nie szwankują i rowerek stacjonarny na Chińczyków tongue_out jakiś badziew z marketu, na którym prawie kolanami w brodę się stukam big_grin Jakby nie patrzeć to też wysiłek w takiej pozycji jeździć big_grinbig_grin I jak jeszcze będziecie tak z tym leg magic to normalnie czynszu nie zapłacę a kupię big_grin Ja chcę, ja chcę, ja chcę big_grin
    • olinka20 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 14.01.12, 12:18
      Ja rano machnełam 300 suwów, planuje dzisiaj jeszcze ze 300 wink
      • beata985 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 14.01.12, 12:22
        300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
        wow
        • kodam3 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 14.01.12, 15:23
          a ja w ogóle nie korzystam z maszyn
    • prigi Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 14.01.12, 16:42
      ja wam będę wodę przynosić
      a sama piwo i chipsy wcinać wygodnie rozparta na foteluwink
    • akasya Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 14.01.12, 20:30
      No to się zapiszę... Mimo, że słomiany ogień ze mnie.

A tak a' propos: czy jeśli w nocy ból kręgosłupa mnie budzi to znaczy, że przegiełam z ćwiczeniami? Bo na razie wmawiam sobie, że nagle przestał mu materac odpowiadać i tylko przypadkiem zbiegło się to w czasie z ćwiczeniem...
      • olinka20 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 14.01.12, 21:20
        To odpusc jak masz rano nie wstac.
        • sewa.49 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 15.01.12, 12:10
          Eyyy... to ja Was bede na razie dopingowac i motywowac big_grin

https://i.fitness.wp.pl/gfx/wpfitnes/pl/defaultgalerie/36/330/1/1305590351.jpg
        • akasya Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 15.01.12, 21:25
          No i Olinka nie ćwiczyłam przez Ciebie (na kogoś być musi tongue_out ). A rano i tak nie wstałam bo mnie jakieś choróbsko powaliło... Ale dzisiaj już nie popuszczę - będzie ciąg dalszy katowania devil
          • olinka20 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 15.01.12, 23:57
            Mła????
            Ja tez w niedziele nie cwiczylam!
            Bylam na wystawie kociej
            Zakochałam sie w Main coonachuncertain
            -
            • akasya Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 16.01.12, 22:31
              Tła!! tongue_out
              Ja wczoraj ćwiczyłam. I nawet jakoś sprawniej mi poszło po tej przerwie. A main coony to my love od dawna, ale czysto platoniczna wink
              • olinka20 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 16.01.12, 22:38
                Aka, ja sie wczoraj tyle nagłaskałam, ze moje małe serduszko płakało, ze nie moge zadnego zabracsad
                Slicznosci te maine coony.
            • anna_sla Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 16.01.12, 22:51
              a ja tak. Opuszczacie się moje panie smile Ja za to nie ćwiczyłam w piątek, ale za to sprzątałam do 1:30 więc powinno też się liczyć i w sobotę przez imprezę. Za to non stop prawie się śmiałam na imprezie, więc też powinnyście mi zaliczyć do ćwiczeń brzuszków tongue_outbig_grinbig_grin. Wczoraj biegałam z MĘŻEM! Tylko chyba więcej nie chcę, bo on kondycję ma lepszą, 2x w tygodniu chodzi na siatkówkę i w ogóle pracuje fizycznie i jak ja nie mogłam i szłam to ten orbitki dookoła mnie robił i mnie poganiał, bo się nudzi!! Albo mnie rozśmieszał gadzina. No jak tu biec i się śmiać? Dziś śnieg spadł i nici z biegania, ale zaraz pogonię chłopaków spać i zrobię z 300 brzuszków smile (bo tyle staram się robić oprócz biegania)..
              • olinka20 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 16.01.12, 22:57
                Ja, jak mi jutro wzrok pozwoli to zabieram chlopa i na silke idziemy ( ale zalezy jak sie bede czuła)
              • akasya Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 16.01.12, 23:13
                Anna, ale na śniegu ponoć świetnie się biega wink Ja niestety nie wiem tego z doświadczenia, bo biegania nie cierpię ale wielu joggingowców cieszy się na śnieg prawie tak samo jak mój kot i wiele psiaków tongue_out
                Oli, no fajne są te main coony, ale ich cena mnie powala... No i jednak do mojego serca bardziej przemawiają te porzucone sierotki z najlepszej polskiej rasy dachowej smile Jak sobie pomyślę, że zamiast Mietczysława mego, mogłabym mieć jakiegoś main'a to nie widzi mi się to zupełnie wink
                • olinka20 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 16.01.12, 23:25
                  Aka, ja wiem ze dachowce sa the best ( popatrz na mojego rudzielcawink ) ale jednak zachorowałam na tego maine coona.
                  W wersji nakolankowej ,starszy ( czyli nie sprzedany szybko) mozna juz za 800 zł miec( nie powiem, prawie do bankomatu skoczyłamwink )
                  • akasya Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 17.01.12, 21:42
                    To teraz przelicz ile cudowności możesz swojej zgrai sprawić za to 800 PLN smile Fajne są maine coony ale dopóki mam wokół mnóstwo dachowców, których nikt nie chce, zostaną tylko jako obrazki do podziwiania. Poza tym 6 w totka też jeszcze nie wygrałam, bo o ile samą cenę jeszcze da się przełknąć, o tyle późniejsze utrzymanie, czyli jakieś super specjalistyczne karmy (bo chyba takie trzeba dawać rodowodowym, żeby nie "zbrzydły" nie?) chyba już mnie przerasta.
                    Ale jakbyś jednak "uległa" to chętnie obejrzę zdjęcia big_grin
                    • olinka20 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 17.01.12, 21:57
                      Moje dachowce i tak jedzą najdrozszą karme na rynku big_grin
                      Marzenia, marzenia, ale jednak metraz nas ograniczawink
                      • akasya Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 17.01.12, 22:28
                        Aha, no to kwestię karmy pomijam big_grin (ale że wybredne takie czy że muszą właśnie taką? I jaką dajesz?)
                        A metraż? Aj tam, oj tam jak mawiają ostatnio wink Coś mi się nie wierzy, że nie znalazłabyś miejsca dla jeszcze jednej "przybłędy znalezionej przypadkiem na wystawie" tongue_out (zainspirowane wątkiem opium o śwince)
                        • olinka20 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 17.01.12, 22:35
                          Nie są wybredne, ale wole zaplacic za karme niz potem za weta.
                          Poza tym pies je Acane to kotom bede załowac???
                          Acane suchą, a z mokrych animonda plus bozita.
                          Metraz, ogolnie nie jest zływink ale najlepszy tez niewink Zalezy czy wliczymy górną warownie chłopa i strychwink
                          • akasya Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 18.01.12, 21:25
                            Nie no, jak pies Acane pochłania to musi być sprawiedliwie - jeszcze kocury zaczęłyby mu wyżerać wink
                            Co do metrażu - jak pisałaś, że go brak to myślałam, że masz jakieś m2 nasze, a Ty masz warownie chłopa, strych i na takiego pięknego (tongue_out) maine coona nie wystarczy? wink Ja bym chłopa warownię na strych wyniosła, a tam urządziła np. przytulny pokój zwierzęcy big_grin
                            • olinka20 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 18.01.12, 21:30
                              Strome schody tam prowadząwink
                              Wierz mi , nie raz koty warowały nad psia miską czekając az skonczy jesc ( a z reguły nie zjada do koncawink )
                              • akasya Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 18.01.12, 22:15
                                Strome to zdrowe - błędnik trzymają w ryzach (czy coś tym stylu, nie wiem, może kondycję?) tongue_out Nie wierzę, że warowały nad psią miską, czekając aż skończy - dawaj zdjęcia jakieś suspicious ze zbliżeniami na rudzielca wink
    • beata985 Re: WIRTUALNY FITTNES CLUB ;) 16.01.12, 23:13
      która ma sprzęt to seria ćwiczeń minutowych
      www.youtube.com/watch?v=K9rjjrbgHcY&feature=related

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka