Dodaj do ulubionych

Konto internetowe

16.01.12, 20:56
Gdzie założyć??? surprised
żeby było szybko, łatwo i przyjemnie. Bez zbednych opłat "za nic". Żeby mnie nie ganiali po jakiś oddziałach tudzież konsultantach, bo nie ma mnie w Polsce.

Konto potrzebne mi jest tylko do "zbierania haraczu" big_grin i drobnych przelewów big_grin
Obserwuj wątek
    • esofik Re: Konto internetowe 16.01.12, 20:57
      aha! i zeby zaakceptowali mój adres i nr telefonu irlandzki!!
      • malgosiek2 Re: Konto internetowe 16.01.12, 21:08
        Spróbuj w mbanku.
        Wiele rzeczy mają za przysłowiowe free.
        • akasya Re: Konto internetowe 16.01.12, 23:01
          Mbank - jak dla mnie super. Dużo rzeczy za darmo, opłata za kartę niewysoka. Mam też w aliorze i nie narzekam - przyzwoite, proste i niedrogie konto. Jak patrzą na irlandzki adres to nie wiem.
    • madame_zuzu Re: Konto internetowe 16.01.12, 23:43
      mam w inteligo, ale mieszkam juz w PL i n ie wiem jak z akceptacją zagranicznych adresów.
      Wiem tyle, że w mBanku trzeba podpisywać umowe, ktora przywozi kurier do domu. Nie pamiętam jak to było z Inteligo.
      Internetowe konto jest jeszcze iPKO
    • madame_zuzu Re: Konto internetowe 16.01.12, 23:45
      Albo jesli haracz jest od jednej osoby, to zalozcie sobie do tego celu konto PayPal smile i bedzie z bani. Ty zalozysz sobie u siebie, oni tutaj i wsio. tyle ze PayPal przewalutuje sobie sam po ciut nizszych niz przeciętne srednie kursy walut.
    • dziewczyna_bosmana Re: Konto internetowe 17.01.12, 08:01
      Ja od lat jestem zadowolona z ING, nie wiem jak z adresem i telefonem, może zadzwoń i zapytaj albo na stronie wygrzeb.
      • sewa.49 Re: Konto internetowe 17.01.12, 14:23
        Mam w ipekao, ale ja zakladalam ze 4 lata temu to chcieli adres polski.
        Jak jest teraz to nie wiem. Zadzwon i popytaj.
        • doral2 Re: Konto internetowe 17.01.12, 19:38
          hmmm...nie wiem czy się tak da na odległość założyć, bo trzeba podpisać umowę i złożyć wzór podpisu..
          może być ciężko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka