esofik 16.01.12, 20:56 Gdzie założyć??? żeby było szybko, łatwo i przyjemnie. Bez zbednych opłat "za nic". Żeby mnie nie ganiali po jakiś oddziałach tudzież konsultantach, bo nie ma mnie w Polsce. Konto potrzebne mi jest tylko do "zbierania haraczu" i drobnych przelewów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esofik Re: Konto internetowe 16.01.12, 20:57 aha! i zeby zaakceptowali mój adres i nr telefonu irlandzki!! Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: Konto internetowe 16.01.12, 21:08 Spróbuj w mbanku. Wiele rzeczy mają za przysłowiowe free. Odpowiedz Link
akasya Re: Konto internetowe 16.01.12, 23:01 Mbank - jak dla mnie super. Dużo rzeczy za darmo, opłata za kartę niewysoka. Mam też w aliorze i nie narzekam - przyzwoite, proste i niedrogie konto. Jak patrzą na irlandzki adres to nie wiem. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Konto internetowe 16.01.12, 23:43 mam w inteligo, ale mieszkam juz w PL i n ie wiem jak z akceptacją zagranicznych adresów. Wiem tyle, że w mBanku trzeba podpisywać umowe, ktora przywozi kurier do domu. Nie pamiętam jak to było z Inteligo. Internetowe konto jest jeszcze iPKO Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Konto internetowe 16.01.12, 23:45 Albo jesli haracz jest od jednej osoby, to zalozcie sobie do tego celu konto PayPal i bedzie z bani. Ty zalozysz sobie u siebie, oni tutaj i wsio. tyle ze PayPal przewalutuje sobie sam po ciut nizszych niz przeciętne srednie kursy walut. Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: Konto internetowe 17.01.12, 08:01 Ja od lat jestem zadowolona z ING, nie wiem jak z adresem i telefonem, może zadzwoń i zapytaj albo na stronie wygrzeb. Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Konto internetowe 17.01.12, 14:23 Mam w ipekao, ale ja zakladalam ze 4 lata temu to chcieli adres polski. Jak jest teraz to nie wiem. Zadzwon i popytaj. Odpowiedz Link
doral2 Re: Konto internetowe 17.01.12, 19:38 hmmm...nie wiem czy się tak da na odległość założyć, bo trzeba podpisać umowę i złożyć wzór podpisu.. może być ciężko. Odpowiedz Link