olinka20 23.01.12, 19:59 Wróciłam do domu, podkładki ze stołu zrzucone, ogolna rozpierducha, opieprzam kociejstwo, a ten rudy gnojek robi mine kota ze Shreka i zaczyna mruczec. I jak tu sie gniewac na głupka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja-02 Re: Głupek 23.01.12, 20:52 no a od czego w końcu pańca jest? wiadomym jest ze psy maja właścicieli a koty mają PERSONEL ;P ale z poprawą humoru to siebie miałam w sumie na myśli Odpowiedz Link
amoreska Re: Głupek 23.01.12, 20:10 Zapytaj chłopa, czy nie planuje na jutro rosołu z kociny ? Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Głupek 23.01.12, 20:37 taa wracam do domu z wakacji <kotą opiekował się teść, co najmniej 2 razy dziennie zachodził do niej i to na dość długo - razem siedzieli przy kompie > a tu na samym środku schodów moje niewymowne i biustonosze. Kota sobie wywlokła z szuflady. Ponoć robiła tak parę razy otwierając sobie szafą i drwiąc z zabezpieczenia. I jak tu takiego stwora nie zamorodować? Odpowiedz Link
pysiaczek1234 Re: Głupek 24.01.12, 15:11 A może to nie kota chciała pooglądać te biustonosze a teść? yyyyy Tylko zwalił na kota? Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Głupek 25.01.12, 09:13 pysiaczek1234 napisała: > A może to nie kota chciała pooglądać te biustonosze a teść? yyyyy Tylko zwa > lił na kota? > tego nie wzięłam pod uwagę. Za chwilę znowu wyjeżdżamy zostawiając moją bieliznę na pastwę kota to spróbuję zrobić jakieś zabezpieczenie. Może kamerkę zainstaluję? taką co się na ruch odpala. A potem będę teścia szantażować Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Głupek 25.01.12, 21:23 dzisiaj go <teścia > podpytałam na taką okoliczność. Wyparł się wszystkiego i powiedział że to teściowa chciała zobaczyć w czym się teraz chodzi. Coś mi tu podejrzane się wydaje, winni się tłumaczą... Odpowiedz Link
doral2 Re: Głupek 23.01.12, 21:06 amoreska napisała: > Zapytaj chłopa, czy nie planuje na jutro rosołu z kociny ?.." lepsza by była pieczeń z kota. albo rolada Odpowiedz Link
jot-emka Re: Głupek 23.01.12, 20:50 Nie głupek, tylko stary, cwany manipulant. Szlag by je Odpowiedz Link
akasya Re: Głupek 23.01.12, 23:26 Ja mojemu grożę, że go na sajgonki przerobię ale też jak przylezie i tymi oczyskami shrekowymi strzela to rzadko mogę się powstrzymać... Manipulatory małe futrzaste czterokopytne cholery, no! Odpowiedz Link