mamakarolla 25.01.12, 07:21 jak wyłączyć te cholerne maile z ofertami? Zawalają mi calą skrzynkę, a nigdy nie logowałam się na ich stronie Czy to idzie przez allegro? brbrrrrrr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: citeam sprzedaż grupowa 25.01.12, 09:29 Tak, to przez allegro. Zaznacz sobie, żeby szły na spam może... Odpowiedz Link
mamalgosia Re: citeam sprzedaż grupowa 25.01.12, 09:29 ja mam to samo, codziennie co najmniej 5 maili Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: citeam sprzedaż grupowa 25.01.12, 09:34 Oj mi też to działało na nerwy. I w końcu udało mi się to dziadostwo wywalić. Trzeba otworzyć jedną wiadomość i gdzieś na dole jest opcja "jeśli nie chcesz dostawać więcej ofert kliknij". Otworzy się okienko jakie oferty dostajesz i musisz odklikać wszystkie. Na koniec zapisz zmiany. Odpowiedz Link
mamakarolla Re: citeam sprzedaż grupowa 25.01.12, 09:52 dzięki jak tylko przyjdzie wiadomość to tak zrobię. zazwyczaj od razu wywalam nie otiwierając ich nawet. Odpowiedz Link
doral2 Re: citeam sprzedaż grupowa 26.01.12, 17:47 te skurwysyny do szału mnie doprowadzają Odpowiedz Link