Dodaj do ulubionych

Jerzy Stuhr

28.01.12, 23:55
Wlasnie ogladam wywiad z Jerzym Stuhrem na TVN24. Bardzo go lubie i trzymam kciuki z calych sil, zeby wygral z ta okropna choroba. Schudl, zmizernial, ale mowi niesamowite rzeczy o tym w jaki sposob walczy. Ja chyba bym sie zalamala... Mam nadzieje, ze pokona chorobe szybko i wroci do grania... Madry z niego czlowiek...
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: Jerzy Stuhr 29.01.12, 09:01
      za chwile bedzie wddtvn
    • jowitka345 Re: Jerzy Stuhr 29.01.12, 11:50
      widziałam wczoraj ten wywiad i dzisiaj w ddtvn.. widać, ze robi dobra minę do złej gry. Strasznie się boję, że on tego nie wytrzyma, ale trzymam kciuki z całej siły , żeby mu się udało i ,żeby wrócił z podwójną siłą do grania.
    • mearuless Re: Jerzy Stuhr 29.01.12, 11:53
      ja tez trzymam kciuki za p. Stuhra.
      bardzo fajny i madry czlowiek,doskonaly aktor. wierze ze mu sie uda-czego mu zycze z calego serca!
    • mamalgosia Re: Jerzy Stuhr 29.01.12, 14:38
      Życzę mu wszystkiego dobrego z całego serca.
      Ale już po wielu osobach widziałam, że całe to "pozytywne myślenie" ma niewielkie znaczenie
      • doral2 Re: Jerzy Stuhr 29.01.12, 17:26
        bardzo lubię stuhra i życzę mu jak najlepiej.
        ale ta choroba niestety źle rokuje sad
        • amoreska Re: Jerzy Stuhr 29.01.12, 17:53
          skąd wiesz?
      • aqua48 Re: Jerzy Stuhr 29.01.12, 17:42
        mamalgosia napisała:

> Ale już po wielu osobach widziałam, że całe to "pozytywne myślenie" ma niewielkie znaczenie

Bardzo się mylisz, pozytywne myślenie pomaga lepiej znieść ogrom trudów leczenia (nawet jeśli ma niewielki rzeczywisty wpływ na jego efekt) i pomaga również rodzinie chorego w opiece nad nim.
        • mamalgosia Re: Jerzy Stuhr 29.01.12, 18:25
          W tym sensie, to owszem. Miałam na myśli efekt końcowy: wyleczenie lub nie
    • karra-mia Re: Jerzy Stuhr 29.01.12, 20:21
      trzymam kciuki za całą jego rodzinę, bo to ich walka nie tylko jego. Oni tworzą bardzo fajną zgraną rodzinę, wierzę, że mu się udasmile
    • olinka20 Re: Jerzy Stuhr 30.01.12, 10:39
      Tez mam nadzieje, ze uda mu sie wygrac z chorobą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka