pina_colada88 17.02.12, 08:35 Potrzebuję jakiegoś fajnego przepisu na tort. Podobny do takich, które robią w cukierni, najlepiej z bitą śmietaną. Ważne jest, żeby produkty nie byly wyszukane bo u mnie w mieście raczej nic wyszukanego się nie dostanie. Fotka mile widziana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: Tortowo. 17.02.12, 09:54 pina u mnie jest tort albo na murzynku z serkiem mascarpone (zamiast bitej śmietany) na pewno u ciebie jest albo torcik marchewkowy Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Tortowo. 17.02.12, 21:06 Wolalabym coś w tym stylu: www.mojeciasto.pl/ciasto,5484,17,tort_z_brzoskwiniami.html Wszystko dostanę, ale nie wiem gdzie kupić jadalne perelki Odpowiedz Link
spicy_orange Re: Tortowo. 17.02.12, 21:20 na allegro, albo np w aledobre . pl Nie mam pojęcia czy w marketach nie znajdziesz - w dziale, gdzie kremy do tortów, ciasta w proszku i inne dodatki do wypieków Odpowiedz Link
esofik Re: Tortowo. 17.02.12, 21:20 bez perełek też będzie smakował możesz je zastąpić jakimiś groszkami albo niczym Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Tortowo. 17.02.12, 21:30 Wiem, wiem Gdybym byla w Lublinie pewnie bym gdzieś znalazla Rozważam jeszcze stokrotkę. Odpowiedz Link