Dodaj do ulubionych

Wszystkie magielki posiadane przez kota

17.02.12, 11:37
albo przez ich wielokrotność. Złożyły dzisiaj życzenia swoim wąsatym i ogoniastym właścicielom z okazji Dnia Kota? Nie? To nie ociągać się i do roboty. A , i jeszcze jakiś ekwiwalent superhiperjedzeniowy by się przydał, bo koty kwiatów raczej nie trawią big_grin
Obserwuj wątek
    • baxteria Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 12:24
      Ja kota nie mam, ale mam oto takie pikne foto:
      https://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/421449_276736782396884_100001816925045_721708_940427157_n.jpg
      • kaja2002 Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 15:12
        Cycka indyczego mu dałam.
        Bo mój kot zawsze mi za tester świeżości mięsa robi. Dziś się rzucił, zanim odpakować zdążyłam - zatem świeżutkie! wink
        Oto mój 12 letni Zygmunt:
        fotoforum.gazeta.pl/photo/1/ff/dg/emuw/9BKRANcjp1WnVfBDNX.jpg
        • olinka20 Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 19:22
          Ale cudowny czarny nosek!!!
      • esofik Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 16:57
        jaki perwers big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • fajnyrobal Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 16:53
      A mój Lojd ekskluzywnie, jak na księcia przystało, pozuje na koniu big_grin

http://i40.tinypic.com/jsltup.jpg
      • akasya Robalowa 18.02.12, 10:23
        Robal, Twój Lord zezowaty tutaj tongue_out kojarzy mi się z "siedzę na koniu" Old Spice'a big_grin
        • fajnyrobal Re: Robalowa 18.02.12, 10:37
          Zezowaty bo poluje na muchę big_grin
    • jolunia01 Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 18:00
      Pani kota dostała zwiększoną porcje głaskania, pozwoliłam pospać w szafie na uprasowanych ciuchach, dostała kociego mleka dwa razy, a nie raz jak zazwyczaj. Specjalnie nabytą wątróbke zlekceważyła. Polędwica wołowa niestety nie była dziś dostępna.
    • amoreska Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 18:56
      Nie mam kota, ale strasznie mi się spodobał tytuł tego wątku big_grin

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich maglowych kotów smile
      Olinka, dla twoich szczególnie. A propos pundla - kiedy jest światowy dzień psa wink ?
      • fajnyrobal Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 21:12
        Bo nie od dzisiaj wiadomo, że ten kto myśli, że ma kota jest w głębokim błędzie. Albowiem kot posiada nas trenuje i przyucza do zachowań które jemu odpowiadają. Wystarczy popatrzeć co robi pańcia kiedy kotecek z miną obrażonego lorda odmówi jedzenia. Pańcia dostaje małpiego rozumu, zaczyna panikować, myśleć, że kotecek chory i w efekcie podsuwa koteckowi smakołyki żeby sprawdzić czy zechce zjeść.Albo pani wie, że to ściema i początkowo odmawia lepszej karmy, ale po pewnym czasie łamie się nie chcąc słuchać kocich jęków, podczas gdy pełna micha tej gorszej wg kota karmy ostentacyjnie została ,,zagrzebana" i daje to czego chce kot. Sprytne, prawda?smile Prawdziwie wyrachowany kotecek taką akcję przeprowadza przynajmniej raz w miesiącu żeby zapobiec spadkowi jakości podawanego pokarmu.
        No to my go mamy czy on ma nas? Jasne, że on ma nas do obsługi i sprawiania mu przyjemności smile
    • prigi Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 19:13
      Jakość nie najlepsza, ale przedstawiam wam Pana Hartka

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/gg/vh/5wdl/0tFqBDWaLjEFt6fD1B.jpg
      • olinka20 Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 19:26
        Co on tak tą kanape obejmuje?
        Moje własnie wciagnely gotowanego kurczaka ( znaczy pałki im obrałam) i spią zmeczone tą aktywnoscią.
        Swiatowy dzien psa wyguglałam, o:
        25 pazdziernika, albo 1 lipca
        pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_Kundelka#Dzie.C5.84_Psa
        • prigi Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 19:40
          bo spanie na oparciu kanapy wymaga nie lada kociej sprawności, a to jedyne miejsce, gdzie ogona nie chwyci raczkujący potwórtongue_out
    • best-agulina Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 17.02.12, 21:25
      "bo koty kwiatów raczej nie trawią big_grin"
      Jak to nie! Moja opierniczy każdego nowo nabytego, yyyh!

• fajnyrobal Re: Wszystkie magielki posiadane przez kota 18.02.12, 10:39
        Bo mu nie zapewniasz codziennej dostawy świeżej trawki. Wredna pani, mało się stara.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka