Dodaj do ulubionych

Sny erotyczne

25.02.12, 11:05
Kurde, wkurzylam sie dzis z ranatongue_out Jestem taka wierna do bólu, ze nawet we śnie nie potrafie chłopa zdradzic.. Śnił mi sie dziś prawie-erotyczny sen.. no wlasnie prawie, bo nawet we śnie myslalam o swym chlopie i w rezultacie nic nie bylo, buuusad A on sobie bzyka we snie aż milo i oporów nie ma, to nie fairtongue_out
Wy macie? Bzykacie we śnie jakies "obce" ciała, czy też macie opory? albo wcale nie macie moze? Ja dluugo nie mialam takich snów a jak juz mam, to nie moge.. kuźwatongue_out
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: Sny erotyczne 25.02.12, 11:33
      Ja też w snach przed przystojniakami obrączką macham..
      • mona_mayfair Re: Sny erotyczne 25.02.12, 11:38
        ja nawet obrączki nie mam tongue_out
    • esofik Re: Sny erotyczne 25.02.12, 11:38
      w snach jestem rozwiązła tongue_out ale wkurza mnie jak trafi się wątpliwej jakości przystojniak np. ostatnio menager bleeee
      • opium74 Re: Sny erotyczne 25.02.12, 11:42
        ostatnio to nawet we śnie ze ślubnym grzesze...monogamia aż do wyrzygania big_grin
        • mona_mayfair Re: Sny erotyczne 25.02.12, 11:46
          Mnie to wqrza, bo jak chlop na obczyźnie, to on sobie bzyka ze snie, a mi tylko wibrator na jawie zostajetongue_outP
          • pysiaczek1234 Re: Sny erotyczne 25.02.12, 12:14
            Oj ja nie mam takich oporów , zawsze śnie o jakimś innym facecie i jak się budzę to gęba się cieszy smile Ale jak mam taki sen to awantura z mężem gwarantowana, jakieś takie powiązanie. Sen erotyczny=kłótnia z mężem
            • hedna Re: Sny erotyczne 25.02.12, 13:29
              Czy erotyczne to może niespecjalnie (chociaż lekko zabarwione erotyzmem),ale czesto śni mi się były facet.Z mężem jestem łącznie ok.7.5 roku,z tamtym gdzieś cały czas mam kontakt (maile,telefony.kumplujemy się w taki specyficzny sposób). Spotykamy się ze 2 razy w roku,jak przyjeżdża do Polski.Zastanawiałam się ostatnio nawet nad tymi snami i doszłam do wniosku,że może to dlatego,że z mężem od jakiegoś czasu jest "letnio"(żeby nie powiedzieć chłodno),natomiast tamten okazuje mi zainteresowanie,sympatię itd. Próżność? Nie wiem. Zdradzić bym nie mogła,miałabym przeogromne skrupuły z powodu dzieci.Nie mogłabym.
    • grave_digger Re: Sny erotyczne 25.02.12, 14:32
      łe, myślałam, że będzie o orgazmach tongue_out
      bzykam we śnie kogo popadnie - jeśli już mam takie sny wink
    • anna_sla hahaha 25.02.12, 15:18
      nie ja też nie big_grin, ale nie wynika to z wierności tylko raczej ode mnie samej. Ja po prostu nawet jakbym chciała to nie byłabym w stanie ot tak wskoczyć jakiemukolwiek do wyrka. Nawet Melowi Gibsonowi, mimo, że tak go wciąż kocham big_grin

ale za to całuję się z tabunem facetów big_grin
    • rose.rouge Re: Sny erotyczne 25.02.12, 16:01
      Obawiam się, że wstydzę się odpowiedzi na to pytanie wink
      • doral2 Re: Sny erotyczne 25.02.12, 17:42
        na treść snów to raczej mały wpływ mamy.
        tak myślę.
        a sny mam różne smile
    • akasya Re: Sny erotyczne 25.02.12, 20:50
      Ja mam jak grabarzowa - brak skrupułów we śnie wink Za to czasem jak się budzę to nie mogę się nadziwić, że to właśnie dany osobnik w nim występował big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka