doral2 25.02.12, 19:51 czy z racji wieku mocno podeszłego i blisko emerytalnego, czuję się jak ogryzek, czy też z racji tej parszywej pogody, niskiego ciśnienia i piździejącego wiatru? też tak macie, czy tylko ja?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryanowa-1 Re: pogoda... 25.02.12, 20:00 yyy ja nie wiem bo u mnie przedwczoraj bylo 19 stopni w cieniu a dzisiaj 17 mi sie mozg zagotowal Odpowiedz Link
schiraz Re: pogoda... 25.02.12, 20:08 Ja się od dwóch dni czuję jakby mnie ktoś zjadł, przetrawił i zwrócił więc to raczej pogoda. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: pogoda... 25.02.12, 20:08 U mnie to samo, pieke sie w tym skwarze. Czas wyciagnac klapki japonki do kompletu z okularami p/slonecznymi Odpowiadam doralowej: tak, mnie tez boli leb - przesilenie jakie czy cus ... Odpowiedz Link
doral2 Re: pogoda... 25.02.12, 20:11 mme_marsupilami napisała: > U mnie to samo, pieke sie w tym skwarze. Czas wyciagnac klapki japonki do kompl > etu z okularami p/slonecznymi .." ić stont i nie wcurviaj ludzi!! bo ci kurde gardziołko zyg zyg zrobię Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: pogoda... 25.02.12, 20:19 tyz się czuję jak wyjęta z malaksera - musi pogoda tak wpływa na starocie Odpowiedz Link
doral2 Re: pogoda... 25.02.12, 20:21 ale miałżonek z somsiadami chyba czują się dobrze, bo kurde grilla w tym deszczu robią. posrało ich niemniej jednak sezon grillowy można uznać za rozpoczęty.. Odpowiedz Link
beata985 Re: pogoda... 25.02.12, 21:48 hahahahaa to sie pospieszyli...D: co jak co ale grila w lutym to jeszcze nie widziałam a ja myslałam, że to praca taka męcząca....może jeszczee poczekam z jej porzuceniem aż minie przesilenie wiosenne Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: pogoda... 25.02.12, 21:51 doral2 napisała: > ale miałżonek z somsiadami chyba czują się dobrze, bo kurde grilla w tym deszcz > u robią. > posrało ich > > niemniej jednak sezon grillowy można uznać za rozpoczęty.. grilla w taką pogodę robią i ty twierdzisz , ze dobrze się czują? ja bym ich zachowanie zinterpretowała jednak inaczej Odpowiedz Link
ez-aw Re: pogoda... 25.02.12, 22:05 Zdecydowanie pogoda. Na ogół mam sporo siły itp. A wczoraj i dziś koło 13 nagle zaczęły mi się zamykać oczy. Ale strasznie, zwyczajnie powieki mi opadały. Nawet nie wiesz ile wysiłku włożyłam w to, by oczy mieć otwarte Dziś się poddałam i położyłam na godzinkę, ale to sobota. Jest przesilenie i wiele osób mi to mówi. Odpowiedz Link
kaja2002 Re: pogoda... 25.02.12, 22:14 Mnie rozpiera energia. Mojego młodszego też - od DWÓCH godzin walczy ze snem - pierwszą godzinę ja usypiałam, teraz Ideał poszedł, druga godzina mija... A on nic. Fakfakfak. Odpowiedz Link
anna_sla Re: pogoda... 25.02.12, 22:26 też reagujemy na pogodę, jak uzupełniam magnez systematycznie (z wapniem) to mniej lub wcale. Na ogół jednak zapominam brać systematycznie. Odpowiedz Link