25.02.12, 19:51
czy z racji wieku mocno podeszłego i blisko emerytalnego, czuję się jak ogryzek, czy też z racji tej parszywej pogody, niskiego ciśnienia i piździejącego wiatru?
też tak macie, czy tylko ja??
Obserwuj wątek
    • bryanowa-1 Re: pogoda... 25.02.12, 20:00
      yyy ja nie wiem bo u mnie przedwczoraj bylo 19 stopni w cieniu a dzisiaj 17uncertain mi sie mozg zagotowaluncertain
      • doral2 Re: pogoda... 25.02.12, 20:06
        bryanowa, spier-papier z tego wacika!! tongue_out
        • schiraz Re: pogoda... 25.02.12, 20:08
          Ja się od dwóch dni czuję jakby mnie ktoś zjadł, przetrawił i zwrócił więc to raczej pogoda.
      • mme_marsupilami Re: pogoda... 25.02.12, 20:08
        U mnie to samo, pieke sie w tym skwarze. Czas wyciagnac klapki japonki do kompletu z okularami p/slonecznymi big_grin
        Odpowiadam doralowej: tak, mnie tez boli leb - przesilenie jakie czy cus ...
        • doral2 Re: pogoda... 25.02.12, 20:11
          mme_marsupilami napisała:

> U mnie to samo, pieke sie w tym skwarze. Czas wyciagnac klapki japonki do kompl
          > etu z okularami p/slonecznymi big_grin.."

ić stont i nie wcurviaj ludzi!!
          bo ci kurde gardziołko zyg zyg zrobię tongue_out
    • fajnyrobal Re: pogoda... 25.02.12, 20:19
      tyz się czuję jak wyjęta z malaksera - musi pogoda tak wpływa na starocie smile
      • doral2 Re: pogoda... 25.02.12, 20:21
        ale miałżonek z somsiadami chyba czują się dobrze, bo kurde grilla w tym deszczu robią.
        posrało ich uncertain

niemniej jednak sezon grillowy można uznać za rozpoczęty..
        • beata985 Re: pogoda... 25.02.12, 21:48
          hahahahaa
          to sie pospieszyli...big_grinbig_grinbig_grinD:
          co jak co ale grila w lutym to jeszcze nie widziałambig_grin
          a ja myslałam, że to praca taka męcząca....może jeszczee poczekam z jej porzuceniem aż minie przesilenie wiosennetongue_out
        • dorcia1234 Re: pogoda... 25.02.12, 21:51
          doral2 napisała:

> ale miałżonek z somsiadami chyba czują się dobrze, bo kurde grilla w tym deszcz
          > u robią.
          > posrało ich uncertain
          >
          > niemniej jednak sezon grillowy można uznać za rozpoczęty..

grilla w taką pogodę robią i ty twierdzisz , ze dobrze się czują? ja bym ich zachowanie zinterpretowała jednak inaczej smile
          • ez-aw Re: pogoda... 25.02.12, 22:05
            Zdecydowanie pogoda. Na ogół mam sporo siły itp. A wczoraj i dziś koło 13 nagle zaczęły mi się zamykać oczy. Ale strasznie, zwyczajnie powieki mi opadały. Nawet nie wiesz ile wysiłku włożyłam w to, by oczy mieć otwarte wink
            Dziś się poddałam i położyłam na godzinkę, ale to sobota.
            Jest przesilenie i wiele osób mi to mówi.
    • dziewczyna_bosmana Re: pogoda... 25.02.12, 21:49
      Ja się czuję świetnie smile
      • kaja2002 Re: pogoda... 25.02.12, 22:14
        Mnie rozpiera energia. Mojego młodszego też - od DWÓCH godzin walczy ze snem - pierwszą godzinę ja usypiałam, teraz Ideał poszedł, druga godzina mija... A on nic.
        Fakfakfak.
    • anna_sla Re: pogoda... 25.02.12, 22:26
      też reagujemy na pogodę, jak uzupełniam magnez systematycznie (z wapniem) to mniej lub wcale. Na ogół jednak zapominam brać systematycznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka