Dodaj do ulubionych

Polowanie na zorze polarną.

07.03.12, 22:40
Właśnie doczytałam, że dzisiaj jest widoczna w całej Skandynawii. U mnie ma być widoczna po północy, tylko że niebo zachmurzone , deszcz ze śniegiem pada. Ale czekam. Chmury siłą woli rozgonię i zorze polarna zobaczę . Zdjęcia zrobię , a pózniej będę sie tutaj chwalić tongue_out.
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Polowanie na zorze polarną. 07.03.12, 22:44
      To czekamy na foty!
      • elske Re: Polowanie na zorze polarną. 07.03.12, 22:55
        Już prognozy zmienili i ma sięgać tylko do Oslo. Ale i tak czekam.Za pół godziny znowu prognozę zmienią.
        • ez-aw Re: Polowanie na zorze polarną. 08.03.12, 00:17
          I jak? Była? Masz foty?
          • elske Re: Polowanie na zorze polarną. 08.03.12, 08:14
            Nie było sad . Ale mam nadzieję, ze uda się dzisiaj. Na pierwszej stronie Gazety pisze, że erupcja na słońcu uderzy dzisiaj w ziemię , więc jest szansa. Ostatni raz jak zorza objęła całą Norwegię, też były jakieś spore erupcje na słońcu.
    • mallard Eeetam Elske! 08.03.12, 09:38
      Jak zapolujesz na białe niedźwiedzie, to się pochwal!
      O! wink

Żartowałem, żartowałem - zazdroszczę Ci widoków...

P.S. Te fiordy, to naprawdę z ręki jedzą?
      • elske Re: Eeetam Elske! 08.03.12, 10:32
        mallard napisał:

> P.S. Te fiordy, to naprawdę z ręki jedzą?
        >

Noooooo. Jednego to nawet oswoiłam i mieszka u nie w ogrodzie big_grin.

Ale jestem zmęczona. Oczy same mi się zamykają. Poszłam spać o 1.00 .Rano mąż mnie budzi i pyta, czy zabieram samochód . Mówię, ze nie, bo przecież z Młodym siedzę w domu ( coś go rozkłada, to profilaktycznie siedzi w domu do końca tygodnia) . I zasnęłam. Obudziłam się o 7.42 i popłoch, bo trzeba Kluskę do szkoły wyszykować : ubranie, sniadanie w domu, śniadanie do szkoły. Dobrze że zaczynają lekcje o 8.30. Mąż przyjechał po nią o 8.10.
        A tera Mlody ogląda " Kosmiczny mecz", a ja chyba się położę na kanapie obok .
        • doral2 Re: Eeetam Elske! 08.03.12, 17:32
          bardzo, ale to bardzo bym chciała zobaczyć na własne oczy zorzę polarną, ale w tym celu trza sie udać w zimne kraje, co się kłóci z moim światopoglądem.
          bo ja bardziej ciepłolubna jezdem smile
          więc zadowolę się fotkami, elske wstaw, pliiiizzzz smile
          • akasya Re: Eeetam Elske! 08.03.12, 23:56
            O, o, o, dobrze Doralowa pisze! Mam tak, jak ona dokładnie co do światopoglądu nt. zimnych krajów smile I też bym chciała zorzę zobaczyć, daaaaaaj zdjęcia, pliiiizzzz smile
            • maja-02 Re: Eeetam Elske! 09.03.12, 22:46
              ja też bym chciała... zobaczyć....
          • magiczna_marta Re: Eeetam Elske! 09.03.12, 22:52
            Ej no, Doral, na pare dni to byśmy dały rade w tych tropikach u Elske.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka