doral2 08.03.12, 20:17 już nie mróz, jeszcze nie ciepło. nie wiadomo jak się ubrać. dziś słońce, jutro deszcz. gwałtowna zmiana ciśnienia. organizm szaleje. nie lubię takiej pogody. dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: przedwiośnie 08.03.12, 20:18 Ja też nie lubię takiej pogody. Pocieszam się jednak, że do wiosny bliżej niż dalej Odpowiedz Link
olinka20 Re: przedwiośnie 08.03.12, 20:22 E tam, u nas dzisiaj snieg padał. A w dzien tak pizdziło, ze prawie zeszłam z zimna. Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: przedwiośnie 08.03.12, 20:22 Doral, chyba nie jesteś jeszcze taka stara żeby Cię na zmianę pogody jebało w krzyżu Nie narzekaj, cieplej się robi, ani się obejrzysz a wbijemy się do Ciebie na grilla --- Odpowiedz Link
doral2 Re: przedwiośnie 08.03.12, 20:34 nie jebie mnie w krzyżu, jeno zasypiam na stojąco na zmianę ciśnienia. a że ciśnienie zmienia się co chwila, więc zasadniczo zasypiam ciągle. w cionży nie jezdem, tak w kwestii formalnej mam już po dziurki w nosie ciepłych rajstop, kożuchów, rękawiczek, szalików, podkoszulek i botków. bo pantofle cudownej piękności se kupiłam i spódniczkę. Odpowiedz Link