olinka20 26.04.12, 22:01 Chłop odpalił lodziare ze słowami- dziwka idzie. Dobrze, ze nas nikt nie nagrywa, bo słownictwo mega patologiczne Lodziara- maszyna do lodu . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-ronka dobra,dobra 27.04.12, 10:30 o 22:01 lody kręcicie chyba ciepłe a dziwka to co ? Buty skórzane za uda plus pejcz ? Patole i zboczuchy, dobrze,że pudelek śpi. Odpowiedz Link
mearuless Re: dobra,dobra 27.04.12, 10:31 a to fajnie ze patologia bo ja myslalam ze on taki ugrzeczniony na maxa no to ufffff Odpowiedz Link
olinka20 Re: dobra,dobra 27.04.12, 10:48 Jako moj konkubent z definicji jest niegrzeczną patologią, wiec sie Meła nie martw Odpowiedz Link
mearuless Re: dobra,dobra 27.04.12, 10:50 a to konkubinat z definicji nalezy do patologii??? powaga? o lalalla!no to rzeczywiscie-koty wam odebrac powinni Odpowiedz Link
olinka20 Re: dobra,dobra 27.04.12, 10:57 Polecam kronike kryminalną Tam głownie konkubenci wbijają noze swym konkubinom, a te nie sa dłuzne i rozbijają im butelki na głowach Kotów bede bronic własna piersią!! Odpowiedz Link
mearuless Re: dobra,dobra 27.04.12, 11:01 o jesu-rozwalilas mnie. wlasnie sobie zwizualizowałam jak lejesz sie z konkubentem. no tak wiadomo-slub to 100% pewnosc udanego zwiazku Odpowiedz Link
paskudek1 Re: dobra,dobra 27.04.12, 11:32 no tak wiadomo-slub to 100% pewnosc udanego zwiazku no a jak, nie wiedziałaś? Niedawno to niejaki poseł Tomczak (o ile nazwisko zapamiętałam dobrze) tłumaczył. Tylko małżeństwo gwarantuje trwałość związku, oraz to że będzie dobrze i jeszcze lepiej To tak na marginesie niechęci ministra sprawiedliwości do podpisania pewnej konwencji Bo konwencja ta ma uderzyć w tradycję czyli małzeństwa olinka jest z tradycją na bakier więc jest patologią Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: dobra,dobra 27.04.12, 15:25 A ja zwizualizowałam sobie piersi olinki broniące kotów...A kysz mara, poszła siła nieczysta. Odpowiedz Link
olinka20 Re: dobra,dobra 27.04.12, 16:11 Wierz mi, to skromne 65 D, wiec nie bardzo ma co bronic, ale dam rade Odpowiedz Link
olinka20 Teraz to juz w ogole masakra 27.04.12, 21:06 Chlop był dzisiaj na piłce ( grają w piatki w noge) i dostał z łokcia w zebra, siniak bedzie jak nic i pewnie wszystko na mnie Odpowiedz Link