olinka20 27.04.12, 21:23 Mi sie właczyła. Umyłam okna, wstawiłam 3 prania, wszystko mam poprasowane. Zaczynam sie siebie bac... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: Wiosenna mrowka robotnica 27.04.12, 21:38 eee tam, olinka mi robota daje takiego pałera, że mogę to codziennie robić, plus biegać z dzieciakami po mieście, na placach zabaw i jeszcze z psicą Odpowiedz Link
olinka20 Re: Wiosenna mrowka robotnica 27.04.12, 21:39 A to zazdroszcze, bo ja ostanio miałam taki okres, ze chciało mi sie tylko rano wstac A od kilku dni power, az miło. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Wiosenna mrowka robotnica 28.04.12, 15:09 Uwaga ! To zarazliwe ! Dobralam sie do szaf, wywalilam wszystkie "przydasie", bezlitosnie pozbylam sie polowy ciuchow (ku uciesze Czerwonego Krzyza) i zabieram sie za pozbycie sie butow (Meła moze byc spokojna o miejsce w rankingu na Maniaka Obuwniczego. Okna lsnia jak psu zeby, a z piekarnika czuc smakowity zapach ciasteczek z przepisu Ewy Wachowicz. Perfekcyjna Pani Domu może do mnie wpasc na test rekawiczki. Czy da sie to leczyc ? Odpowiedz Link
zales239 Re: Wiosenna mrowka robotnica 28.04.12, 15:48 zgłupiały całkiem a ja idę na spacer nad morze szyku zadawać Odpowiedz Link
olinka20 Re: Wiosenna mrowka robotnica 29.04.12, 18:14 Mam nadzieje, ze sie to leczy, bo długo tak nie pociagne Odpowiedz Link