Dodaj do ulubionych

FOCH!!!!!!!!!

07.05.12, 19:04
JAK MOŻNA TAK POTRAKTOWAĆ MOJE PINGWINY??????????????????
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: FOCH!!!!!!!!! 07.05.12, 19:12
      SKANDAL !!!!!!!!!!! Komu trzeba sklepać maskę?? smile
      • sylki Re: FOCH!!!!!!!!! 07.05.12, 19:29
        Ale sklepać czym?
        Kije w ręce i dawać klepać tongue_out
    • doral2 Re: FOCH!!!!!!!!! 07.05.12, 19:37
      noszkur, przecie to obraza majestatu!!!! big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

niech wyłączą na tym forum obrazki sygnaturkowe i będzie z dyńki, zamiast czepiać się sygnaturek..
      • e.logan Re: FOCH!!!!!!!!! 09.05.12, 08:39
        Aaaaaaaaa i te obrazki w sygnaturkach to czesto sa rozpoznawalne bardziej niz sam nick .Jak widze to.. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/58ea10722a7ca480.html
        to odrazu wiem ze to nie hipopotam ale doralowa sie byczy.

tongue_outP
    • tedesca1 Re: FOCH!!!!!!!!! 07.05.12, 20:45
      zieeew
      • doral2 Re: FOCH!!!!!!!!! 07.05.12, 21:05
        tedesca, ty się bawić nie umiesz, czy skorpion cię w duży palec od nogi ciapnął?? wink
        • tedesca1 Re: FOCH!!!!!!!!! 07.05.12, 21:30
          tym razem to chyba pierwsza wersja obowiązuje, choć kto wie, może jednak jakiś skorpion maczał w tym palce big_grin
        • mandziola Re: FOCH!!!!!!!!! 07.05.12, 21:46
          Tedesca byc niegrzeczna dziewczynka. Tedesca nie bronic harcerki Asiowej, bo się bac, że Asiowej opadnac podkolanówki i ukaża sie brudne kolanatongue_out. Tedesca aspirowac do rola wynawczyni trendów na forum.
          Niniejszym Mandziola ogłaszac za Tedesca - Asiowa nakarm randapem pingwiny, a w sygnaturce umiesc Tedesca. Ona na pewno nie odwróci niczyjej uwagi od słów Asiowejtongue_outP.
          • e.logan Re: FOCH!!!!!!!!! 09.05.12, 08:34
            Wiesz powiem banał.Ilekroc mysle ze juz wiem wszystko o ludzkiej upierdliwosci to ktos mnie zaskakuje. O ja pier.. ludzie to naprawde sie irytujacy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka