Dodaj do ulubionych

Smród z suszarki

08.05.12, 16:00
Jak się pozbyć brzydkiego zapachu z suszarki do ubrań?
Od niedawna mam suszarkę (Siemens) i od początku miałam problem z zapachem z niej.Najpierw śmierdziało smarami,ale myślałam,że to dlatego,że suszarka nowa i mechanizmy muszą się "przewietrzyć".Ostatnio suszyłam w niej poduszki z pierza i teraz dla odmiany z suszarki capi piórami,macie jakiś patent jak ten smród usunąć?
Obserwuj wątek
    • prigi Re: Smród z suszarki 08.05.12, 18:56
      kurczę, nie miałam nigdy tego problemu z suszarką, ale może spróbuj chusteczek do suszarek?
      np. te z lidla
      https://www.bangla.pl/zdjecia/lidl-aquapur-tumble-dryer-sheets-chusteczki-do-suszarek-d10755_1_5341.jpg
    • doral2 Re: Smród z suszarki 08.05.12, 20:39
      sprawdź filtry, to raz.
      dwa - zadzwoń do serwisu siemensa, niech coś telefonicznie doradzą.
      ostatecznie - reklamuj sprzęt, niech naprawiają na swój koszt, albo wymienią na nowy.
    • sylki Re: Smród z suszarki 08.05.12, 20:56
      moja wali gumą od nowości, mam ją już ponad 2 lata i capi dalej uncertain
      Najgorsze, że ten smród przenosi się na ubrania wrrrr
      • k1234561 Re: Smród z suszarki 09.05.12, 03:38
        A te chusteczki zapachowe coś dają?Kilka razy wrzuciłam te z Lenora,ale bez efektu.
        W Lidlu u mnie nie ma niestety żadnych chusteczek do suszarek.Natomiast znalazłam taką stronkę na której oprócz Lenora są chusteczki innych firm,m.in.z USA,może któraś z Was miała te chusteczki i może się podzielić spostrzeżeniami.
        www.niemieckachemia.pl/pl/searchquery/chusteczki+zapachowe/1/full/5
        • kfiatuszkowa Re: Smród z suszarki 09.05.12, 07:33
          Zasrany troll uncertain Wrrr...
    • boja21 Re: Smród z suszarki 09.05.12, 22:19
      Ja do suszarki używam tylko tych chusteczek:
      allegro.pl/chusteczki-do-szuszarki-250szt-bounce-oryginal-i2313350405.html
      pranie fajnie pachnie, bo w trakcie suszenia ulatnia się cały zapach płynu do płukania i jak nie dawałam chusteczek to pranie pachniało tak nijak - ale moja suszarka nigdy niczym nie śmierdziała - mam Boscha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka